Redactia.ro
Home » Monden » George Simion este în culmea fericirii. Liderul AUR se pregătește să devină pentru prima dată tată

George Simion este în culmea fericirii. Liderul AUR se pregătește să devină pentru prima dată tată

GALERIE FOTO (7)

George Simion a făcut un anunț la care foarte puțini se așteptau, mai ales după scandalul pe care l-a avut cu Diana Șoșoacă în urmă cu o zi. se pare că la numai un an de la nuntă, acesta se pregătește să devină pentru prima dată tată.

Victor Ciutacu, un jurnalist de la România TV, a făcut anunțul public despre această veste minunată. Conform informațiilor dezvăluite de Ciutacu, George Simion și soția sa așteaptă primul lor copil, iar momentul fericit al nașterii este programat pentru primăvara anului viitor.

George Simion se pregătește să devină tată

Această veste extraordinară vine la puțin peste un an de când George Simion și Ilinca au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie de nuntă plină de emoții. Cu ocazia aniversării a unui an de la căsătorie, George Simion a împărtășit câteva gânduri și imagini memorabile pe pagina sa personală de socializare. În aceste fotografii, el apare alături de soția sa, Ilinca, și expresia lor fericită arată bucuria imensă a cuplului în fața perspectivelor de a deveni părinți.

„Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice”, a scris George Simion pe Instagram.

Liderul AUR își dorește o familie numeroasă

Cu toate că se află în mijlocul vieții politice agitate din România, George Simion nu a ezitat să-și exprime dorința de a avea o familie numeroasă încă de la nunta sa. Acum, visele sale devin realitate, iar el și Ilinca se pregătesc cu entuziasm pentru a deveni părinți pentru prima oară.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, declara la acel moment George Simion.

Vestea nașterii iminente a primului lor copil este un moment de bucurie nu doar pentru familia Simion, ci și pentru susținătorii Partidului AUR. Cu toate acestea, vine într-un moment delicat pentru formațiunea politică, care se confruntă cu acuzații serioase. Recent, o tânără de 17 ani din județul Ialomița, participantă la Școala de Vară a tineretului AUR, a făcut publice acuzații de viol împotriva a doi reprezentanți ai partidului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: