Redactia.ro
Home » Știri » George Simion, prima reacție după ce l-au săltat mascații: „Scopul a fost altul!”

George Simion, prima reacție după ce l-au săltat mascații: „Scopul a fost altul!”

George Simion a reacționat public după ce a fost săltat de către mascați. Iată detaliile!

George Simion, prima reacție după ce l-au săltat mascații: „Scopul a fost altul!”

George Simion consideră că a fost nedreptățit! Acesta susține că nu știa că avea permisul suspendat și că a fost agasat de către polițiști:

„Sunt două spețe aparent diferite, dar care se leagă între ele. Vor veni trei fete aici pentru a-și lua certificate medico-legale. Sunt colegele mele care au fost scoase cu forța, bătute de către forțele de ordine. Iar a doua speță este cazul meu care se repetă. Este a doua oară când se întâmplă așa ceva. Poliția spune că mi-a suspendat permisul fără să mă anunțe. 

De Paște, când mergeam acasă, am fost implicat într-o tamponare minoră pe centura Buzăului. Am făcut o constatare amiabilă, am mers la service, am semnat amiabila, am lăsat banii de reparație și mi-am văzut de drum. Azi-noapte, când ni se ridica autocarul, am fost înștiințat de polițiști că eu nu am dreptul să conduc, că nu am carnet de conducere, că mi-a fost suspendat acest drept din data de 22 aprilie, de când am făcut accidentul”, a declarat George Simion pentru Antena 3 CNN.

George Simion susține că nu a primit nicio înștiințare cu privire la permisul suspendat

Liderul AUR susține că nu a primit nicio înștiințare cu privire la permisul suspendat și că i se pare că i se face o nedreptate:

„Nu am primit nicio înștiințare că nu am voie să mai conduc, o singură înștiințare am, din 26 august, scrisă de procuratura de pe lângă Judecătoria din Buzău, care este o Ordonanță de clasare. Este singurul document pe care îl am și despre care am luat cunoștință azi noapte, speriat de ceea ce spun polițiștii. 

Este un act de poliție politică, pentru că nu este posibil să nu ți se aducă la cunoștință că ți se suspendă dreptul de a conduce decât în momentul în care ești implicat într-o acțiune politică. 

Comunicatul poliției face referire la mine, eu sunt individul de 36 de ani căruia i s-a întocmit dosar penal. Dosar penal care va ajunge să fie clasat, că asta mi-au spus avocații mei”, a mai spus liderul AUR pentru sursa citată.

Sursa foto: stiridiaspora.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: