Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lobonț a dat vestea! Cântăreața se pregătește să devină din nou mamă

Georgiana Lobonț a dat vestea! Cântăreața se pregătește să devină din nou mamă

GALERIE FOTO (2)

Bucuria este copleșitoare în lumea muzicii românești, deoarece Georgiana Lobonț se pregătește să îmbrățișeze o nouă etapă a vieții sale: maternitatea. După o lungă perioadă de așteptare, celebra artistă a dat vestea cea mare, aducând bucurie tuturor fanilor săi.

Într-un gest plin de entuziasm și emoție, Georgiana Lobonț a dezvăluit că va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său.

Georgiana Lobonț se pregătește să devină din nou mamă

În timp ce se află într-o perioadă plină de fericire, vedeta a dorit să împărtășească această reușită cu publicul său. Prin intermediul rețelelor de socializare, Georgiana Lobonț a făcut anunțul oficial, confirmând astfel că va deveni mamă din nou. Chiar dacă a mai trăit această experiență de două ori în trecut, emoțiile și entuziasmul sunt la fel de intense ca și înainte și vedeta este extrem de fericită cu privire la această minune care va veni în viața sa.

Artista a dorit să împărtășească cu toată lumea emoțiile prin care trece, evidențiindu-și fericirea ce o inunde. Georgiana a mărturisit că a fost uimită când a aflat veștile, dar a așteptat câteva zile pentru a se asigura că totul este în regulă. Acum, urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil, iar ceea ce trăiește o fac să se simtă o eroină.

„Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars.

Cum se va numi fiul Georgianei Lobonț

În ceea ce privește planificarea sarcinii, Georgiana a subliniat că totul s-a întâmplat în mod spontan, exact ca și în cazul primului copil, Irinuca. Atât ea, cât și partenerul său doresc să aibă un copil sănătos în primul rând, indiferent de sex. Importanța unui copil sănătos depășește orice alt aspect, cum ar fi faptul de a avea gemeni sau nu. Cu o voce plină de încredere, Georgiana a dezvăluit că are sentimentul că va avea un băiat și că, în cazul acesta, îl va numi Luca.

„Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred. Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată. (…) Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează. Că sunt gemeni… sănătoși să fie. Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca”, a mai spus cântăreața.

Anunțul despre sarcina sa a stârnit un val de susținere și urări de bine din partea fanilor și prietenilor săi apropiați. Aceștia s-au bucurat să afle că artistă se pregătește să devină mamă pentru a treia oară și au transmis cele mai calde gânduri și urări de sănătate pentru întreaga familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: