Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lobonț a povestit totul! Ireal ce a putut să pățească la un eveniment în Craiova

Georgiana Lobonț a povestit totul! Ireal ce a putut să pățească la un eveniment în Craiova

Cât te costă să-ți cânte Georgiana Lobonț la nuntă. O artistă cu pretenții la tarif! 

Georgiana Lobonț, cunoscută pentru talentul său muzical și prezența sa scenică, a trecut recent printr-o experiență de neuitat în timpul unui eveniment la care a fost invitată să cânte. Ceea ce trebuia să fie un simplu botez s-a transformat rapid într-un eveniment grandios, desfășurat în Craiova, care a adus împreună nu mai puțin de 800 de persoane. Artista a fost șocată de amploarea evenimentului și de comunitatea de rromi care a primit-o cu brațele deschise.

O surpriză neașteptată la sosirea la eveniment

Georgiana Lobonț a fost invitată să cânte la un botez în Craiova, dar nu avea idee despre dimensiunea evenimentului și despre natura audienței.

Am fost invitată să cânt la un botez, de fapt, era botez, dar era cât o nuntă sau cât două nunți. Era un botez de vreo 800 de persoane, undeva lângă Craiova. Noi nu am știut exact unde ajungem, mai ales că muzica mea e generală. Când am ajuns, am văzut că era un eveniment de romi și mare mi-a fost uimirea că toți m-au primit efectiv acolo, ca și cum aș fi fost de-a lor”, a povestit artista pentru Antena Stars.

Această primire călduroasă a fost o surpriză plăcută pentru Georgiana, dar în același timp, și-a dat seama că va avea o mare responsabilitate pe umeri, având în vedere numărul mare de participanți și așteptările acestora.

Momente de panică și provocări neașteptate pentru artistă

În timp ce se pregătea să cânte, Georgiana Lobonț a simțit o mare presiune, fiind conștientă de faptul că publicul era numeros și așteptările erau mari. „Mă gândeam ‘Doamne, dar ce o să cânt eu aici? Tu îți dai seama că sunt 800 de oameni, eu de nu cânt bine la oamenii ăștia, e grav’. Și m-am apucat să cânt de-ale mele. La final, știam că trebuie să vină să cânte maestrul Nicolae Guță și maestrul Florin Salam”, a explicat ea.

Ceea ce a adus și mai multă tensiune a fost cerința neașteptată a tatălui copilului botezat. „Eu trebuia să termin și să plec, dar tăticul a venit și mi-a zis ‘Georgiana, eu nu te mai las să pleci până nu aștepți să vină Guță și cu Salam să-mi cânți cu ei o melodie’. Vai de capul meu, când am auzit, am zis că nu se poate așa ceva. Eu nu am mai cântat cu ei, cu niciunul și toată lumea îi știe pe acești oameni extraordinari, aceste legende, că sunt niște legende în muzică”, a adăugat Georgiana Lobonț.

O seară de neuitat alături de legende ale muzicii

Deși inițial copleșită de panică, Georgiana Lobonț a reușit să-și adune curajul și să înfrunte provocarea. Cântând alături de Nicolae Guță și Florin Salam, a trăit o experiență unică, care i-a adus nu doar satisfacție profesională, dar și personală. Publicul, format în mare parte din comunitatea de rromi, a fost extrem de receptiv și entuziast, contribuind la crearea unei atmosfere electrizante.

Această experiență a fost o lecție importantă pentru Georgiana, demonstrându-i că poate face față oricărei provocări, oricât de mare ar fi aceasta. Evenimentul a fost o reușită, iar artista a plecat cu amintiri de neuitat și cu o apreciere profundă pentru diversitatea culturală și muzicală a publicului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: