Redactia.ro
Home » Știri » Georgiana Lobonț a vorbit deschis despre cea mai dificilă perioadă din viața sa. Artista a făcut mărturisiri emoționante legate de pierderea unei sarcini

Georgiana Lobonț a vorbit deschis despre cea mai dificilă perioadă din viața sa. Artista a făcut mărturisiri emoționante legate de pierderea unei sarcini

Georgiana Lobonț, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere din România, bucurându-se de o carieră de succes și o viață personală împlinită. Cu toate acestea, artista a trecut prin momente extrem de dificile, care au lăsat urme adânci în sufletul ei. Într-un interviu recent în cadrul podcastului găzduit de Bursucu, Georgiana a vorbit deschis despre cea mai dureroasă perioadă din viața sa, când a pierdut a treia sarcină.

O pierdere devastatoare pentru familie

Pentru Georgiana, pierderea celui de-al treilea copil a reprezentat o lovitură grea, în ciuda faptului că avea deja doi copii sănătoși. Artista a mărturisit că vestea că bebelușul nu mai trăia a fost un șoc pe care nu îl putea accepta. Își imagina deja viața alături de cel de-al treilea copil, iar faptul că acesta nu mai putea veni pe lume a fost un gol imens în sufletul ei.

„Creierul meu nu putea să accepte că nu mai am în burtică bebelușul. Întărirea mea cea mai mare au fost copiii. Nu știu cum s-a întâmplat, că am mers la spital cu copiii și cu mama Nico, cu soacra mea. Copiii să vadă bebelușul, să vadă frățiorul, să asculte inimioara și vestea am primit-o de la domnul doctor cu copiii de față și cu buni. Inimioara nu mai bătea.

Copiii au fost pentru mine cea mai mare putere. Irina a zis: „Mami, dar nu-i nimic, bine că ne ai pe noi și că nu suntem noi morți”. Așa a zis Irina care avea 4 ani. Și Edi a zis: „Mami, nu-i nimic, că mamele mai trec prin lucrurile astea”, pentru că îl auzise pe domnul doctor înainte”, a povestit Georgiana Lobonț în podcastul lui Bursucu.

Deși vestea pierderii sarcinii a fost devastatoare, Georgiana a găsit forță în reacțiile copiilor ei, Irina și Edi, care au încercat să o încurajeze. Irina, în vârstă de doar patru ani la acea vreme, i-a spus: „Mami, dar nu-i nimic, bine că ne ai pe noi și că nu suntem noi morți.” Chiar dacă era atât de mică, fetița a reușit să o sprijine pe mama ei într-un mod profund. De asemenea, fiul ei, Edi, a încercat să o liniștească, spunându-i că „mamele mai trec prin lucrurile astea,” după ce îl auzise pe medic vorbind despre astfel de situații.

 

@un.podcast.mistoCum a aflat Georgiana Lobonț ca a pierdut sarcina?

♬ sunet original – un PODCAST mișto by Bursucu’

Sprijin din partea celor apropiați: Teo Trandafir, o prietenă de nădejde

În acea perioadă dificilă, Teo Trandafir i-a fost alături Georgianei Lobonț, oferindu-i sprijin emoțional și încurajare. Într-un alt interviu recent, artista i-a mulțumit public lui Teo pentru ajutorul acordat în acele momente dureroase.

„Avem 2 copii și pe îngerașul Luca, care trebuia să se nască anul trecut. Tu știi Teo. Ai fost atunci alături de mine și mi-ai ridicat moralul. Oamenii nu știu și nici nu vreau să ies eu în evidență să povestesc lucrurile astea, dar acum, că ai deschis subiectul, îți mulțumesc public”, a spus Georgiana Lobonț, de curând, în emisiunea „Follow us”, găzduită de Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Georgiana a recunoscut că, deși nu își dorește să iasă în evidență povestind astfel de momente dureroase din viața sa, simte că este important să vorbească despre acestea pentru a oferi sprijin și altor femei care trec prin pierderi similare. Mesajul său este unul de încurajare, subliniind că, deși durerea este mare, sprijinul familiei și al prietenilor poate face diferența.

Pierderile de sarcină sunt, din păcate, o realitate dificilă pentru multe femei, iar mărturisirile Georgianei Lobonț scot în evidență cât de importante sunt sprijinul și înțelegerea celor din jur. Artista a recunoscut că, deși a fost o perioadă foarte dificilă, experiența a ajutat-o să devină mai puternică și să aprecieze și mai mult lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Mărturisirile dureroase ale Georgianei Lobonț reflectă realitatea dificilă prin care trec multe femei atunci când pierd o sarcină. Deși viața pare să continue pentru cei din jur, pentru cele care suferă o astfel de pierdere, impactul emoțional poate fi devastator. Georgiana a reușit să găsească forță în sprijinul familiei și al prietenilor, dând un exemplu de reziliență și curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: