Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt la cuțite! Ce reacție a avut artista după ce finul său a acuzat-o că nu i-a dat banii pentru o melodie

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară sunt la cuțite! Ce reacție a avut artista după ce finul său a acuzat-o că nu i-a dat banii pentru o melodie

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, doi artiști talentați și apropiați, au ajuns în centrul atenției publice din cauza unui conflict apărut în urma unor neînțelegeri financiare. Încă de la începutul acestui scandal, cei doi au împărțit acuze și declarații, iar Georgiana Lobonț a luat cuvântul pentru a-și exprima punctul de vedere.

Armin Nicoară a ridicat problema datoriilor financiare în contextul unei piese muzicale pe care Georgiana Lobonț i-ar fi promis să o finanțeze. Acest conflict a luat amploare după o serie de altercații anterioare dintre cei doi artiști, iar acum s-a ajuns la o confruntare deschisă în spațiul public.

Georgiana Lobonț a răspuns acuzațiilor

Confruntată cu acuzațiile lui Armin Nicoară, Georgiana Lobonț a răspuns în mod categoric, exprimându-și confuzia în legătură cu motivele din spatele acuzațiilor. Artista susține că nu înțelege de ce finul ei o acuză de neplata unei sume de bani pentru o piesă muzicală. Într-o declarație publică, ea a subliniat faptul că a contribuit financiar la evenimentele importante din viața lui Armin, amintind de generoasa contribuție financiară la nunta acestuia cu Claudia Puican, unde a fost nașa de cununie.

De asemenea, Georgiana Lobonț a adăugat că va fi nașa și la botezul viitorilor copii ai lui Armin, fapt care subliniază legătura strânsă dintre cei doi artiști. Prin aceste declarații, cântăreața a transmis că se simte nedreptățită de acuzațiile lui Armin Nicoară, sugerând că astfel de aspecte ar trebui discutate privat, fără a fi aduse în spațiul public.

„Stați un pic! Nu înțeleg despre ce e vorba! În primul rând, tu mi-ai spus despre nu știu ce bani, după ai spus de spectacol, după ai zis că mă iubești. Deci mă iubești sau nu mă iubești? Nu mai înțeleg! Lasă-mă mă, că am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce bani îți mai trebuie mă? Te-am cinstit la Timișoara, te-am cinstit la turci.

Eu am venit și te-am cununat pe tine să-ți pară bine, am făcut atâtea eforturi, nu m-am dus eu în vacanță ca să vin să vă cunun pe voi cu tot sufletul și acum urmează să vă botez copiii. Păi ce mai vrei tu de la nașa ta mă?”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

Artista se declară dezamăgită de finul său

În continuare, Georgiana Lobonț a subliniat deranjul pe care l-a simțit atunci când Armin Nicoară a ales să o contacteze în timpul unei emisiuni TV difuzate în direct. Această acțiune i-a părut nepotrivită și intruzivă, mai ales că discuțiile despre aspecte financiare delicate ar trebui să aibă loc într-un cadru mai privat.

„Nu te mai plânge Armine, că ai ce-ți trebuie acasă! Ce te-a apucat să mă suni și să-mi zici așa ceva?”, i-a spus artista saxofonistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: