Redactia.ro
Home » Monden » Georgiana Lupu, de la Survivor România, criticată de internauți că mănâncă prea mult. Cum se apără fosta concurentă

Georgiana Lupu, de la Survivor România, criticată de internauți că mănâncă prea mult. Cum se apără fosta concurentă

GALERIE FOTO (8) Georgiana Lupu, criticata ca mananca prea mult

Deși a slăbit destul de mult în competiția Survivor România, fosta concurentă Georgiana Lupu stârnește reacții negative pe rețelele de socializare. De când a revenit în țară, Georgiana din echipa ”Faimoșilor” se filmează, adesea, pe Tik-Tok, mâncând, iar internauții au început să o critice și să o ironizeze. Cum le răspunde, însă, Georgiana Lupu?

Georgiana Lupu, de la Survivor România, criticată de internauți că mânăncă prea mult. Cum se apără fosta concurentă

De când a revenit în țară, Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România, se filmează, adesea, pe Tik-Tok în timp ce mănâncă. Deși se observă că a mai pierdut din kilograme, Georgiana Lupu pare că vrea să revină la greutatea inițială. Mulți dintre internauți au început să o critice și să o ironizeze. Cum se apără, însă, aceasta?

Georgiana mănâncă ca o vacă”/Regret că am văzut asta/Le faci în ciudă concurenților că mânânci. Nu mai mânca atât, te îngrași” sunt o parte dintre reacțiile negative ale utilizatorilor Tik-Tok la postările fostei concurente Survivor.

Cum le răspunde Georgiana celor care o critică?

Georgiana Lupu a mulțumit celor care o critică pentru cât mănâncă de când a fost eliminată de la Survivor și se apără spunând că acolo i-a lipsit hrana timp de mai bine de o lună.

”N-am mâncat o lună și o săptămână și mănânc ca o vacă, da. Bravo, frumos, mulțumesc!”, răspunde tânăra celor care o critică.

Georgiana, felicitată pentru că a slăbit

Dincolo de răutăți, faptul că Georgiana Lupu a slăbit odată cu participarea la Survivor România, este vizibil. Sunt mulți oameni care au felicitat-o pentru acest lucru.

”Ce mult ai slăbit la Survivor, bravo/Ai slăbit mult la tv nu se vedea/Bună, Georgiana, ai slăbit muuult/” sunt o parte dintre comentariile celor  care au felicitat-o.

Georgiana Lupu a precizat într-un interviu că a slăbit în jur de 7-8 kilograme în Republica Dominicană. Era cea mai grea dintre participante.

”Am slăbit foarte mult. Am slăbit vreo 7-8 kilograme, am intrat cu 85 de kilograme, cea mai grea fată”, a declarat fosta concurentă, pentru WoWnews.

Image result for georgiana survivor romania

Georgiana Lupu regretă că a fost eliminată din competiția Survivor România. Nu se aștepta ca Jador să o nominalizeze și crede că ar mai fi avut multe de demonstrat.

„Mă simt foarte bine. Pe de o parte sunt și supărată. Mă așteptam să mai rămân, mai aveam multe de demonstrat în emisiune. Am fost acatalogată ca fiind cea mai slabă. M-am uitat și eu la clasamentul general și m-am bucurat că m-am văzut acolo a doua dion echipa Faimoșilor și a cincea la clasamentul general. Probabil am pierdut foarte mult în alea patru zile în care s-a luat decizia de a mă muta de la Războinici la Faimoși. Pe de o parte sunt dezamăgită. Nu mă așteptam să plec așa repede, nu mă așteptam să mă voteze Jador în condițiile în care mi-a repetat de nenumărate ori că nu mă va vota, dar asta este competiția. I-a părut rău fiindcă eu m-am înțeles foarte bine cu el. Am fost o persoană sinceră, reală, nu mi-a plăcut bârfa și probabil m-au văzut foart puternică din punct de vedere psihic, a mai  declarat Georgiana pentru WOWnews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: