Redactia.ro
Home » Știri » Georgică Cornu a răbufnit după despărțirea de Marina Almășan. Nu o iartă deloc pe vedeta Tv

Georgică Cornu a răbufnit după despărțirea de Marina Almășan. Nu o iartă deloc pe vedeta Tv

Georgică Cornu a avut o primă reacție după ce Marina Almășan a anunțat public despărțirea lor. După 12 ani de relație, prezentatoarea de la Televiziunea Română a decis să pună punct relației cu omul de afaceri din Timișoara.

Georgică Cornu, reacție dură după despărțirea de Marina Almășan

Zilele trecute, Marina Almășan a anunțat că s-a despărțit de afaceristul Georgică Cornu, menționând că unul dintre motivele principale a fost nepotrivirea dintre ei. De asemenea, ea a subliniat că distanța dintre ei a contribuit la această decizie, având în vedere că el locuiește în Timișoara, iar ea în București.

După anunțul făcut de Marina Almășan, Georgică Cornu a avut o reacție dură pe Facebook, exprimându-și dezamăgirea față de acțiunile fostei sale partenere. El a criticat decizia Marinei de a bloca toate mijloacele de comunicare cu el cu aproximativ două luni înainte de despărțire.

„Cel mai urât lucru făcut de această doamnă Marina a fost că acum vreo două luni să blocheze fără un motiv toate mijloacele de comunicare cu mine! Tot timpul îmi spunea că ea este omul comunicării!!! Câtă falsitate! O mare parte din construcția acestei femei se bazează pe minciună, calitatea ei de bază! Deocamdată o las să spună toate minciunile, la un moment dat poate voi reveni! Merită?”, a scris afaceristul pe rețeaua de socializare.

„Acțiuni de acest gen, Marina a mai făcut”

„Dragi prieteni, am promis că voi spune câteva cuvinte despre acțiunea iubitei mele (foste…) Marina Almășan. (…) Acțiuni de acest gen, Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei!!! A revenit! Niciodată nu am fost de acord cu ieșirea în presă, trebuia să știe că acest lucru nu o ajută! Ai stat 12 ani cu o persoană, a se vedea imaginile și laudele relației făcute chiar de Marina și acum ți-ai adus aminte de nepotriviri?!!!”, a spus el cu amărăciune.

Georgică Cornu și-a exprimat și dezamăgirea față de prietenia pe care o avea cu Marina, întrebându-se ce fel de prietenie mai poate exista între ei după toate acestea.

„Ce prieten mai pot găsi în Marina? Ce am fost 12 ani? Dacă-mi este recunoscătoare pentru cei 12 ani, pentru ce mă condamnă? Eu pentru ce să-i fiu recunoscător? Materialul scris pe care Marina l-a dat prietenilor ei din presă nu spune nimic, ba mai mult îi face o imagine nu prea bună!

Georgică Cornu a ales să răspundă cu critici și acuze

Această despărțire a stârnit multe reacții și discuții în mediul online, mulți fiind surprinși de declarațiile făcute de ambii parteneri. În timp ce Marina Almășan a încercat să explice motivele despărțirii lor și să sublinieze incompatibilitățile dintre ei, Georgică Cornu a ales să răspundă cu critici și acuze, aducând la suprafață aspecte mai puțin cunoscute ale relației lor.

Marina Almășan și Georgică Cornu au fost un cuplu apreciat în lumea mondenă, iar despărțirea lor după 12 ani de relație a fost un șoc pentru mulți dintre fanii lor. Este evident că, în ciuda despărțirii, sentimentele sunt încă puternice și că ambii au suferit în urma acestei rupturi.

Acum, rămâne de văzut dacă cei doi vor reuși să găsească un teren comun pentru a-și rezolva diferendele sau dacă drumurile lor se vor separa definitiv. În orice caz, acest episod ne reamintește că, indiferent de statutul social sau de succesul profesional, relațiile interumane sunt adesea complicate și pline de provocări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: