Redactia.ro
Home » Sport » Georgina Rodriguez, iubita lui CR7, apariție spectaculoasă la San Remo!

Georgina Rodriguez, iubita lui CR7, apariție spectaculoasă la San Remo!

GALERIE FOTO (2) Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo a fost una dintre prezentatoarele celebrului festival San Remo. Frumoasa brunetă a avut o apariție absolut spectaculoasă și a întors toate privirile celor prezenți în sală.

Georgina a atras toate privirile la celebrul festival. A fost extrem de elegantă și a schimbat mai multe ținute de-a lungul serii. Mai mult a avut chiar și un moment de dans. Cristiano Ronaldo i-a fost alături, așa cum promisese. A venit direct de la antrenament pentru a-și vedea iubita pe scenă. În timpul galei a avut loc și un moment amuzant. Prezentatorul festivalului a apărut într-un tricou care avea pe spate numele lui Lukaku de la Inter. Apoi, Cristiano Ronaldo a urcat pe scenă şi i-a făcut cadou un tricou al lui Juventus. Georgina a primit un buchet de flori pe care i l-a făcut cadou iubitului ei, alături de un pupic.

Ronaldo și Georgina se iubesc de aproape 4 ani

Celebrul fotbalist și iubita sa argentiniancă sunt împreună de aproape 4 ani. Deși au o relație frumoasă, și bruneta i-a dăruit un copil, cei doi nu s-au căsătorit încă. În 2008, starul lui Juventus a cerut-o de soție și s-au logodit.
Georgina

„Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei”, a răspuns Rodriguez.

„Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietena mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel”, a răspuns Ronaldo.

Citește și: Real Madrid și Barcelona, out din Cupa Spaniei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: