Redactia.ro
Home » Sport » Real Madrid și Barcelona, out din Cupa Spaniei!

Real Madrid și Barcelona, out din Cupa Spaniei!

Real Madrid și Barcelona, out din Cupa Spaniei

Real Madrid și Barcelona nu au reușit să se califice în semifinalele Cupei Spaniei. În penultimul act al competiției au ajuns Granada, Mirandes, Sociedad și Athletic Bilbao.

După meciul pierdut pe Bernabeu, scor 4-3, Zinedine Zidane a fost foarte dezamăgit. Înaintea partidei, antrenorul lui Real spunea că se teme de Martin Odegaard și de ce i-a fost frică nu a scăpat. Norvegianul care are un sezon fantastic a fost cel care a deschis scorul.

„Mesajul este să mergem mai departe. Nu vom schimba nimic din ceea ce vrem să facem. Doare, acesta este adevărul, nimănui nu-i place să piardă. Trebuie să continuăm, gata”, a spus Zidane la final.

În acest an dezamăgirea fanilor este cu atât mai mare cu cât nici Real Madrid, nici Barcelona nu au ajuns în semifinalele Cupei Spaniei.

Real Madrid – Sociedad 4-3

Odegaard a deschis scorul pe Bernabeu în minutul 22. Isak a reuşit dubla în minutele 53 şi 56 şi scorul a devenit 3-0 pentru basci! Marcelo a redus din handicap în repriza a doua. Apoi Mikel Merino a refăcut avantajul de 3 goluri. Rodrygo a marcat al doilea gol al Realului în minutul 82, iar Nacho a marcat pentru 3-4 în prelungiri.

Athletic Bilbao- FC Barcelona 1-0

Barcelona a pierdut 0-1 meciul cu Athletic Bilbao și a ratat în semifinalele Cupei Spaniei. Inaki a marcat golul calificării în al treilea minut de prelungire al reprizei secunde. Bascul s-a înălțat de lângă Busquets și a reluat cu capul, la colțul lung.
În semifinalele competiției s-au calificat Granada, Mirandes, Sociedad și Athletic Bilbao.

Citește și: Moruțan, prima reacție după ce a fost făcut praf de Becali! „Nu dorm în mașină”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: