Redactia.ro
Home » Sport » Moruțan, prima reacție după ce a fost făcut praf de Becali! „Nu dorm în mașină”

Moruțan, prima reacție după ce a fost făcut praf de Becali! „Nu dorm în mașină”

Moruțan, prima reacție

Olimpiu Moruțan a avut o primă reacție după ce a fost făcut praf de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB s-a supărat pentru că jucătorul și-a luat o mașină de 100.000 de euro.

Gigi Becali a tunat și a fulgerat după meciul pierdut de FCSB în fața campioanei CFR. Finanțatorul a fost deranjat de faptul că Moruțan și-a luat un bolid, BMW seria 8, de 100.000 de euro, dar nu se gândește deloc la fotbal. În această seară, Moruțan a fost titular cu Voluntari și a reușit o pasă de gol.

„Nu e nicio problemă, mașina nu a fost 100.000 de euro, impresarul meu s-a ocupat de asta. Să știți că nu dorm în mașină, am o casă și vreau să îmi mai iau și altceva. Nu mă interesează ce se spune, vreau să ajung și eu fotbalist”, a spus Olimpiu Moruțan la finalul meciului.

Becali a revenit rapid la sentimente mai bune. După ce l-a făcut praf pe Moruțan, acum îl consideră pe mijlocaș ”Prințul” de la FCSB. Becali a explicat că l-a certat doar pentru că ține la el.

Moruțan e sfătuit să nu vândă mașina

”L-am sfătuit pe Moruțan să nu vândă mașina și să demonstreze pe teren că acea mașină nu îl afectează cu nimic”, a spus Florin Tănase.

Și Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21 i-a luat apărarea jucătorului de la FCSB. “Briliantul” și-a amintit o întâmplare amuzantă de pe vremea când juca.

„Eu, când am fost la Dinamo, mi-am cumpărat o maşină la fel ca Gică Hagi. Şi îmi aduc aminte că ţipa Giovanni la mine… eu ţineam telefonul la 30 de metri: „Bă, tu îţi iei maşină cum doar Hagi are!?” Şi uite că am ajuns la Inter. Nu văd nicio problemă. Dacă Moruţan rămâne cu picioarele pe pământ şi îşi vede de fotbalul lui, ce face el cu banii e problema lui. Dar domnul Gigi Becali e normal să aibă această temere, că el e patronul şi vrea să gestioneze cum crede el de cuviinţă. Nu înseamnă că Moruţan o să devină mai bun sau mai puţin bun”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club.

Citește și: Tibi Ușeriu a încheiat cursa de la Cercul Polar! S-a clasat pe locul 2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: