Redactia.ro
Home » Știri » Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira?  Cuplul este în pragul despărțirii după 12 ani de relație

Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira?  Cuplul este în pragul despărțirii după 12 ani de relație

Shakira și fundașul Barcelonei Gerard Pique sunt unul dintre cele mai adorate cupluri de la Hollywood, dar acum se pare că povestea lor a ajuns la final de drum. Se pare că după 12 ani de relație și doi copii împreună, Shakira și Gerard Pique și-ar fi spus adio! Iată motivul pentru care s-ar fi ajuns la această tragică despărțire! 

Shakira și Gerard Pique țn pragul despărțirii după 12 ani de relație

Nu totul este în regulă între fundașul Barcelonei Gerard Pique și partenera de lungă durată Shakira, după ce au apărut informații potrivit cărora cuplul ar fi locuit separat timp de mai multe săptămâni.

Shakira și Gerard Pique sunt unul dintre cele mai adorate cupluri de la Hollywood, dar acum se pare că au ales să-și separe destinele și drumurile vieții. Cântăreața s-a îndrăgostit de fotbalistul profesionist la Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud.

Se zvonește că Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira

Potrivit jurnalistului spaniol Emilio Pérez de Rozas de la „El Periodico”, starul pop de renume mondial l-a surprins pe Pique înșelându-o cu o altă femeie în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce a dus la presupusa despărțire. Vedeta Barcelonei s-ar fi mutat din casa pe care o împarte cu Shakira și locuiește de câteva săptămâni în garsoniera sa. 

Reporterul a adăugat că Pique a dus un „stil de viață petrecăreț” și că frecventează în mod regulat cluburile de noapte din Barcelona, adăugând că cei doi s-ar putea „separa” total în curând.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas”, scrie presa din Spania. 

Pique a dispărut, de asemenea, de pe rețelele de socializare ale Shakirei, cântăreața postând frecvent imagini cu cei doi în trecut, dar ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în martie. 

Ce spun versurile ultimului cântec al Shakirei

În timp ce fotbalistul în vârstă de 35 de ani rămâne la Barcelona, un alt semn care indică o ruptură în relația dintre Shakira și Pique sunt versurile cântate de senzaționala vedetă pop în ultimul ei hit „Te Felicito”, cu Rauw Alejandro.

„Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâna în foc pentru tine, dar rană creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”, sunt doar câteva dintre versurile piesei, semn că au existat persoane care au încercat să îi deschidă ochii Shakirei față de evenimentele din viața de cuplu pe care o are. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: