Redactia.ro
Home » Știri » Gest emoționant al unei fetițe de 12 ani. A donat armatei ucrainene banii strânși pentru cadoul de ziua ei

Gest emoționant al unei fetițe de 12 ani. A donat armatei ucrainene banii strânși pentru cadoul de ziua ei

Lera, fetita de 12 ani care a donat ecnomiile armatei ucrainene

Lera, fetița în vârstă de 12 ani, a părăsit alături de familia ei regiunea ocupată Herson. Aceasta și-a donat economiile pentru nevoile armatei ucrainene. Copila strângea bani pentru a-și cumpăra un telefon de ziua ei.

Povestea fetiței de 12 ani din Ucraina

Alla și soțul ei au șapte copii, dintre care șase sunt adoptați. Până la începerea războiului declanșat de Rusia în Ucraina „trăiam fericiți în Oleșkî, din regiunea Herson”, a spus familia fetei. Orașul cu 24.000 de locuitori a fost ocupat încă din primele zile ale invaziei, așa că familia a decis să părăsească locurile natale. S-a refugiat în Germania, la Nurnberg.

Lera, fiica naturală a Allei, aduna bani în pușculița ei pentru a-și face un cadou de ziua de naștere. Își dorea un smartphone. Fugind de război, copila a luat o decizie pe cât de uimitoare, pe atât de înțeleaptă: „Armata nostră are mai multă nevoie de bani decât mine, eu pot sta și fără el”, a spus micuța ucraineană. Ea a donat banii strânși în contul deschis pentru militarii care apără țara.

Fetița nu a rămas fără cadou de ziua ei

Un voluntar a scris o postare online despre acțiunea fetei.

„Am oferit darul tău generos militarilor. Îți mulțumim. Au fost cumpărate turnichete de tip garou, necesare pentru supraviețuire. Tu ești un exemplu pentru toți”, a transmis voluntarul.

Și cum o faptă bună nu este niciodată pierdută, ce s-a înâmplat după a uimit pe toată lumea. Mesajul a devenit viral și, de ziua ei, Lera a avut parte de o surpriză. Impresionată de gestul măreț al copilei de 12 ani, prezentatoarea TSN Solomia Vitvitska i-a cumpărat un telefon și i l-a trimis copilei în Germania!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: