Redactia.ro
Home » Monden » Gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu. Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, pregătiri în toi

Gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu. Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, pregătiri în toi

GALERIE FOTO (5) Gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu

Gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu. Regretatul actor s-a stins din viață pe 21 mai 2021. Ion Dichiseanu avea probleme de sănătate și era internat de câteva luni la Spitalul Floreasca. Simona Florescu și Ioana Dichiseanu pregătesc un festival în memoria actorului.

Gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu. Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, pregătiri în toi

Simona Florescu și Ioana Dichiseanu se ocupă săptămâna aceasta de organizarea primei ediții a Festivalului de Teatru, Film și Muzică Ion Dichiseanu. Evenimentul are loc la Casa de Cultură Tudor Vornicu și va ține trei zile. Festivalul debutează pe data de 20 mai, în ziua în care se împlinește un an de zile de când Ion Dichiseanu s-a stins din viață. ”Dichi a murit în urmă cu un an. A trecut atât de repede și parcă ieri s-a întâmplat. E adevărat că anul acesta am fost prinse cu diverse activități. Am fost ocupate cu acest festival și cu un CD al lui Dichi, pe care vrem să îl lansăm acolo, la Adjud. Sunt convinsă că și rugăciunile noastre l-au ajutat foarte mult. Am vorbit și noi cu diverși, cu preoți, cu energoterapeuți… La un moment dat, aveam sentimentul că rugăciunile noastre au fost în zadar.

Dar ele l-au ajutat foarte mult pe el să aibă lumină acolo, să fie liniștit și bine. I-am făcut parastas de un an de zile, pentru că noi, weekend-ul acesta vom fi la festival, la Adjud. Va fi ceva frumos, așa cum și-ar fi dorit el. Evenimentul ține trei zile”, a declarat Simona Florescu pentru FANATIK.

Ioana Dichiseanu a pregătit o melodie pentru tatăl său

Ioana și ion Dichiseanu au avut o relație specială, iar moartea artistului a devastat-o complet pe fiica acestuia. În cadrul festivalului organizat în memoria lui Ion Dichiseanu, fiica sa va interpreta o piesă împreună cu tatăl ei. ”O să cântăm, va fi și o surpriză, Ioana cu Dichi. Va fi ceva foarte frumos, cu piese de teatru, film, muzică, așa cum i-ar fi plăcut lui si cum era el, un actor polivalent, care știa să cânte, să danseze și în film și în teatru”, susține Simona Florescu.

De asemenea, fosta soție a regretatului actor a declarat că școala de muzică care a purtat numele lui Ion Dichiseanu a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus. Școala activa într-o locație pentru care se plătea chirie mare, iar pandemia le-a stricat planurile. ”Școala de muzică am închis-o. Cu pandemia cine se mai ducea? Trebuia plătită chiria, dar nu se știe, pentru că lui Dichi i-a plăcut mult ideea aceasta cu școala de muzică și a insistat foarte mult să merg cu Ioana, să predăm. Ioana, actorie, iar eu să predau canto.Poate la un moment dat avem mai mult timp, să mai crească și nepoțica mea, Anastasia, și să ne ocupăm personal de Școala Ion Dichiseanu”, a mai spus Simona Florescu.

Ion Dichiseanu ținea foarte mult la nepoata sa, Anastasia. Artistul este nerăbdător să petreacă timpul împreună cu ea. În vârstă de 5 ani, fiica Ioanei a moștenit talentul artistic al bunicilor ei. ”Anastasia mai are puțin și merge la școală din septembrie, când va împlini și 6 ani. E un copil isteț. Și dacă mă întrebi despre veleitățile ei artistice, deocamdată pot spune că dansează foarte frumos și cântă.”, a declarat fosta soție a lui Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: