Redactia.ro
Home » Monden » Gest impresionant făcut de Elena Merișoreanu pentru Jador, chiar la un priveghi: „Vreau să spun că parcă am înnebunit, toată lumea se uita”

Gest impresionant făcut de Elena Merișoreanu pentru Jador, chiar la un priveghi: „Vreau să spun că parcă am înnebunit, toată lumea se uita”

Ce a putut să zică Elena Merișoreanu despre Jador?!

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare românești, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK cum își manifestă susținerea față de Jador, participant la Survivor și „copilul ei de suflet”. Artista, cunoscută pentru stilul său unic și pentru pasiunea pentru muzică, a făcut câteva confesiuni surprinzătoare care vor șoca publicul Survivor.

Într-o dovadă de afecțiune neobișnuită, Elena Merișoreanu a mărturisit că a plecat de la un priveghi pentru a nu rata un promo al Survivor cu Jador. Acest gest neobișnuit arată cât de mult îl susține pe artistul manelist în competiția Survivor, chiar dacă acest lucru a însemnat să renunțe la participarea la un eveniment familial.

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Jador

Într-o dovadă de afecțiune neobișnuită, Elena Merișoreanu a mărturisit că a plecat de la un priveghi pentru a nu rata un promo al Survivor cu Jador. Acest gest neobișnuit arată cât de mult îl susține pe artistul manelist în competiția Survivor, chiar dacă acest lucru a însemnat să renunțe la participarea la un eveniment familial.

Vorbind despre Jador, Merișoreanu a dezvăluit că i-a transmis sfaturi prețioase înainte de plecarea acestuia în Republica Dominicană și i-a urat mult noroc. Chiar dacă nu s-au văzut personal, discuția lor la telefon a fost suficientă pentru a transmite încurajări și bune gânduri.

„Ei, cum să nu mă uit la Survivor? I-am zis înainte să plece că o să-l votez pentru calitățile lui (n. red.: în cazul în care va ajunge în marea finală, când câștigătorul este decis de public) și i-am urat baftă multă. Nu ne-am văzut, dar am vorbit la telefon.

Am văzut la promo că parcă a căzut de pe balustrada respectivă, dar nu știu dacă s-a lovit sau nu. Vreau să spun că parcă am înnebunit, toată lumea se uită. Auzi, aseară am fost la un priveghi, la i rudă mai îndepărtată, mai în vârstă, mă rog, și am zis că mă simt foarte rău, nu mai pot să stau, dar eu am fugit repede în cameră să văd promo-ul emisiunii. De multe ori, și când mă mai cheamă pe la o emisiune seara nu mă duc, că mă uit la Survivor”, a declarat Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Elena Merișoreanu lansează un nou CD

Pe lângă entuziasmul pentru Survivor, Elena Merișoreanu se pregătește să lanseze un nou CD cu 39 de melodii, o combinație de piese noi și șlagăre populare. Artista a împărtășit și despre experiențele ei cu publicul din Republica Moldova și de la petrecerile rrome, evidențiind respectul acestora pentru muzica tradițională.

Merișoreanu a povestit cu umor și căldură despre interacțiunile sale cu comunitatea rromă, menționând cât de impresionată a fost de bogăția și generozitatea acestora. De la petreceri fastuoase în Banat la obiceiuri tradiționale în Republica Moldova, artista a adunat amintiri prețioase și experiențe unice.

Aceste dezvăluiri ale Elenei Merișoreanu subliniază nu doar apropierea sa față de Jador și pasiunea pentru Survivor, ci și bogăția experiențelor sale ca artistă. De la priveghiuri părăsite pentru a urmări Survivor la lansări de CD-uri și interacțiuni culturale, viața Elenei Merișoreanu este plină de culoare și povești fascinante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: