Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, rupe tăcerea în legătură cu ”Ferma Dacilor”. Ce spune interpreta de muzică populară despre Cornel Dinicu

Elena Merișoreanu, rupe tăcerea în legătură cu ”Ferma Dacilor”. Ce spune interpreta de muzică populară despre Cornel Dinicu

GALERIE FOTO (3) Elena Merișoreanu a vorbit despre ”Ferma Dacilor”

Elena Merișoreanu a dezvăluit recent detalii neștiute despre experiența ei la Ferma Dacilor, locul care a devenit cunoscut în urma tragediei în care au pierit opt persoane, printre care și trei copii. Artista, care a petrecut și a cântat la acest loc timp de trei zile, a adus în atenția publică modul în care a fost tratată acolo. Ea a mărturisit că patronul se implica direct în activitățile zilnice, inclusiv în a servi la grătar alături de chelneri.

Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri surprinzătoare cu privire la atmosfera de la ”Ferma Dacilor”, subliniind faptul că patronul locului nu se ferea să servească alături de personalul său, participând activ și la pregătirea grătarului. Această relație apropiată între patron și angajați a surprins-o pe artistă, subliniind, totodată, o imagine de comunitate și implicare personală care nu este întotdeauna obișnuită în industria ospitalității.

Elena Merișoreanu a povestit experiența ei la ”Ferma Dacilor”

Elena Merișoreanu, renumita cântăreață de muzică populară, a călătorit și a cântat de-a lungul întregii țări, adunând experiențe diverse în cariera sa muzicală. Totuși, nicio locație nu s-a comparat cu ”Ferma Dacilor”, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Artista a petrecut și a susținut recitaluri timp de trei zile la această fermă, care din păcate a fost distrusă într-un incendiu tragic, în care opt persoane și-au pierdut viața.

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Experiența la Ferma Dacilor a fost una aparte pentru Elena Merișoreanu, marcând-o în mod deosebit. Evenimentul tragic care a dus la pierderea vieților a adus în prim-plan și amintiri frumoase legate de acele momente speciale petrecute acolo. Cu siguranță, această locație va rămâne în memoria artistei ca un loc în care muzica și bucuria au fost împărtășite cu publicul pe fondul unui peisaj deosebit.

„La Ferma Dacilor am cântat trei zile la rând. Era raiul de pe pământ. Focul a fost pus, din greșeală sau nu. Acolo nu erau televizoare. Am dormit acolo, era totul din lemn. Omul se ducea la petrecere, nu să stea la televizor. Am fost singură, trimisă de impresar. Am cântat cu un acordeon și o vioară. Era superb. Lumea venea cu copiii, aveau ponei, cai pe care-i călăreau. Aveau ferma lor și ce mâncare. Mai bună ca oriunde”, a spus Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce a impresionat-o pe  îndrăgita cântăreață de muzică populară

Elena Merișoreanu nu a ezitat să împărtășească detalii despre experiența sa la Ferma Dacilor, subliniind tratamentul excelent pe care l-a primit acolo. Artista a subliniat că patronul, Cornel Dinicu, care ulterior a fost arestat preventiv în urma incendiului tragic, se implica personal în servirea clienților, fiind prezent la grătare alături de ospătari.

”Ferma Dacilor” înainte de incendiu
”Ferma Dacilor” înainte de incendiu

Cu apreciere și recunoștință, Elena Merișoreanu a vorbit despre această experiență unică și a evidențiat faptul că atmosfera de la Ferma Dacilor era una remarcabilă, cu patronul și partenera sa implicându-se activ în activitatea zilnică a locației.

Patronul și concubina lor serveau cu ospătarii. El făcea grătarele. Niște oameni jos-pălăria. Eu am și filmat acolo pentru o emisiune. Atunci când am ajuns, patronul chiar le-a spus celorlați că am mai fost acolo. M-au tratat regește, totul la superlativ. Nu am cuvinte despre cum s-au comportat. La fel și cei pentru care am cântat, care aveau petrecere. N-am să uit niciodată. Și locurile, de asemenea, superbe. Am luat și bacșiș, de ce să nu recunosc”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: