Redactia.ro
Home » Știri » Gest incredibil făcut de Gigi Becali! Părintele Pimen Vlad, impresionat de patronul de la FCSB

Gest incredibil făcut de Gigi Becali! Părintele Pimen Vlad, impresionat de patronul de la FCSB

Gigi Becali este deja cunoscut de către noi toți când vine vorba de gesturile incredibile pe care le face pentru semenii lui. Acesta s-a implicat în diverse acte de caritate de la a oferi bani, până la a plăti operațiile oamenilor bolnavi.

Părintele Pimen Vlad a povestit o nouă întâmplare care l-a emoționat în privința lui Gigi Becali.

Părintele Pimen Vlad, discuție cu Mihai Morar despre patronul FCSB

Părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei „Intrarea Maicii Domnului în Biserică”, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a povestit o întâmplare impresionantă de-a lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, ce l-a impresionat enorm.

Părintele Pimen este cunoscut pentru pildele sale împărtășite creștinilor în mediul online, iar recent a fost invitat special în ultimul episod din podcast-ul „Fain și simplu”, prezentat de Mihai Morar pe platforma YouTube. Cei doi au discutat pe Sfântul Munte Athos cu ocazia sărbătorilor pascale.

Părintele Pimen Vlad, dezvăluiri despre gestul lui Gigi Becali

Gigi Becali merge în fiecare an la Sfântul Munte Athos, iar părintele Pimen Vlad a avut parte de experiențe inedite cu el, pe care le-a împărtășit în cadrul podcast-ului.

„Nu aveam un leu în buzunar când am venit aici și-am luat chilia asta. Grecii îmi ziceau că sunt nebun. Dar aveam încredere în Maica Domnului că nu mă lasă. Încrederea în Dumnezeu nu te va dărâma niciodată!

Hai să vă zic o minune, cu un om din țară. Începusem de la zero, în 2005. Se adunau datorii, eu nu aveam un leu. Toată chilia o făceam pe datorie, am săpat în munte. Am făcut primul zid, se adunau materiale, se adunau 30.000. ‘O să-ți dea muncitorii în cap, oprește-te!”, îmi spuneau prietenii. „Eu nu fac aici casa mea, ci Casa Domnului’, le ziceam”, povestește părintele în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”, a spus acesta.

Gest incredibil făcut de Gigi Becali

Părintele Pimen a povestit cum Gigi Becali l-a ajutat să scape de datorii, deși nu îl cunoștea:

„Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. ‘Doamne ajută, ce faceți aici?’. ‘Muncim!’. ‘Merge?’. ‘Merge!’. ‘Datorii aveți?’.’Avem’. ‘Cât?’. ‘30.000’.

‘Dă, bă, sacoșa încoace!’. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! ‘Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!’.

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: ‘Dar cine e?’. ‘Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!’. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a continuat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: