Redactia.ro
Home » Știri » Gest lăudabil din partea unor tiriști. Fotografiile cu ei au ajuns virale pe Internet

Gest lăudabil din partea unor tiriști. Fotografiile cu ei au ajuns virale pe Internet

soferi de tir gunoaie

Mai mulți șoferi de TIR au fost văzuți la vama României strângând gunoaie de pe marginea șoselei. Bărbații au povestit că aveau de așteptat 45 de ore pentru a trece granița în Bulgaria, motiv pentru care s-au hotărât să facă o faptă bună.

Gest lăudabil din partea unor tiriști

Cinci șoferi de TIR din Suceava au ajuns virali pe rețelele de socializare după ce au fost surprinși curățând marginea șoselei de gunoaiele aruncate de cetățeni iresponsabili. Aceștia au fost fotografiați de trecători în timp ce strângeau saci întregi de gunoaie, cât timp au așteptat să poată trece vama cu un transport agabaritic.

Mihai Florin Boghian, Cristinel Laurus, Sorin Tabarcea, Catalin Plugariu și Moșu Moșu sunt camionagii care au dat dovadă de spirit civic și care au impresionat o Românie întreagă cu gestul lor.

Imaginile au strâns mii de reacții într-o singură zi

Fotografiile surprinse la fața locului au fost urcate pe o rețea de socializare și în scurt timp au ajuns virale. Mii de români i-au felicitat pe cei cinci pentru inițiativa lor, mai cu seamă că erau în timpul programului de lucru. „Live din Vama Veche. Acești șoferi din Suceava, parte dintr-un convoi agabaritic ce așteapta să treacă spre Bulgaria, au strâns toate gunoaiele aruncate de automobiliști în șant de-a lungul timpului. Spiritul civic de care au dat dovada în pauza lor de 45 de ore merită dat exemplu. (Scuzați busturile goale; i-am surprins cand tocmai terminasera curatenia, in plin soare de vara.)”, e mesajul care însoțea fotografiile postate în mediul online cu cei cinci șoferi de tir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini