Redactia.ro
Home » Știri » Gest șocant al unei mame: Și-a scos copilul la vânzare pentru o pereche de cizme

Gest șocant al unei mame: Și-a scos copilul la vânzare pentru o pereche de cizme

O mama si-a vandut copilul

O tânără mamă din Moscova, în vârstă de 25 de ani a fost arestată de oamenii legii după ce vrut să-și vândă copilul, nou-născut, pentru a-și cumpăra o pereche de cizme. Femeia a declarat polițiștilor că nu avea suma necesară și decis să decurgă la acest gest.

O mamă a vrut să își vândă copilul

O mamă în vârstă de 25 de ani, din Rusia a vrut să își vânda fetița, de doar o săptămână, pentru a-și achizițona o pereche de cizme. Femeia nu avea suma de bani necesară și a postat pe rețelele sociale un anunț prin care și-a oferit spre vânzare copilul. Mama avea nevoie de 3.300 de euro, informează Unica.ro.

Cine s-a oferit să îi cumpere fetița

Femeia nu și-a dat seama, probabil, că un astfel de anunț, mai ales pe rețelele sociale poate fi observat în mod cert și de oamenii legii. Drept urmare, chiar un polițist s-a oferit să-i cumpere fetița. Acesta a chemat-o într-o cafenea, iar aici femeia a venit cu copilul în brațe. A parte, însă, de o surpriză. Fetița a fost preluată de serviciile sociale, iar ea a fost reținută de oamenii legii.

Și în România mamele își vând copiii

O femeie de 31 de ani din Satu Mare a șocat, anul trecut, comunitatea virtuală după ce a lăsat să se înțeleagă că și-ar scoate copilul nenăscut la vânzare. Ea a lansat și ideea unui preț de 10.000 de euro pentru bebeluș.

Anunţul a fost postat pe Facebook, într-un grup de mămici. Tânăra  de 31 de ani, care mai are încă 3 copii acasă, a lansat un apel în mediul virtual prin care a vorbește despre posibilitatea de a-și da unei alte familii, pe bani, cel de-al patrulea copil pe care îl aşteaptă.

Ea şi-a motivat gestul şocant prin faptul că ar fi împovărată de datorii la bănci. După ce a fost blamată de zeci de femei, ea şi-a retras anunţul și a spus că a fost o greşeală de exprimare şi că, de fapt, voia doar să îşi dea copilul spre adopţie unei familii care să aibă grijă de el.

Cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat și au alertat și oamenii legii.

Mihaela Bonea, şef serviciu Abuz DGASPC Satu Mare: „Direcţia pentru Protecţia Copilului, secţia Abuz, s-a autosesizat în acest caz. Până în prezneta am demarat o anchetă socială ce e în curs de desfăşurare. Doamna a intrat într-un program de consiliere, atât dânsa, cât şi soţul. Iar la finalul anchetei vom veni cu amănunte. Nu era în evidenţă DGASPC-ului.” spuneau în februarie anul trecut autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: