Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani ar fi luat Andreea Raicu să mintă că mama sa are Covid. Vedeta a lămurit totul

Câți bani ar fi luat Andreea Raicu să mintă că mama sa are Covid. Vedeta a lămurit totul

Andreea Raicu

Andreea Raicu a trecut prin clipe grele cu mama sa, în vârstă de 80 de ani, care a avut coronavirus. În emisiunea ”La Măruță”, vedeta a precizat că a fost acuzată de faptul că a acceptat o anumită sumă de bani pentru a anunța infecția cu covid a mamei ei.

Andreea Raicu: ”Mi-au dat mai puțin decât a luat Ianțu”

Andreea Raicu a precizat în emisiunea ”La Măruță” că a fost acuzată de faptul că a primit bani să mintă asupra contaminării cu covid-19 a mamei sale. Vedeta a negat și cu ironie a declarat: ”Mi-au dat mai puțin decât a luat Ianțu. El a luat 60 de lei, eu am luat 50 de lei”.

„E incredibil! Mi-e foarte greu să cred că sunt oameni care nu cred că există COVID-19. Am scris pe rețelele de socializare despre această experiență, din dorința de a-i face pe oameni să înțeleagă că există și că e foarte aproape de noi. Am fost șocată de multitudinea de mesaje pline de agresivitate și pline de ură. Adică să ajungi să întrebi câți bani ți-ai luat…”, a mai spus Andreea Raicu, după care a fost ironică: „Inițial am vrut pentru o geantă, doar că nu mi-au dat. Și mi-au dat mai puțin decât a luat Ianțu. El a luat 60 de lei, eu am luat 50 de lei”, a explicat Andreea Raicu.

Mama Andreei Raicu, infectată cu Covid

Andreea Raicu a mărturisit, marți, pe Instagram că a trecut printr-o spaimă atunci când a aflat că mama sa a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cu toate că aceasta se simte mai bine acum.

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, a scris Raicu pe Instagram.

Mama Andreei Raicu, internată două săptămâni

Vedeta mărturisește că mama ei a stat în spital două săptămâni, perioadă care a fost printre cele mai crunte din viața ei, „cu foarte multă frică” și foarte imprevizibilă.

Deși recunoaște că mulți români încă se îndoiesc de existența virusului sau de virulența lui, Andreea Raicu a făcut un apel la înțelepciune și la încrederea în specialiștii în epidemiologie. Ea le recomandă românilor să poarte mască în spațiile publice aglomerate, pentru a evita o posibilă infectare.

Loading...