Redactia.ro
Home » Știri » Gest suprem de prietenie! I-a îndeplinit o ultimă dorință unei bolnave de cancer în fază terminală

Gest suprem de prietenie! I-a îndeplinit o ultimă dorință unei bolnave de cancer în fază terminală

GALERIE FOTO (5) Gest suprem de prietenie! I-a îndeplinit o ultimă dorință unei bolnave de cancer în fază terminală

Unii dintre noi suntem norocoși și binecuvântați să avem prieteni pe care să ne putem baza în orice moment, chiar și în situații tragice. Chiar dacă boala i-a schimbat complet viața și i-a adus multă suferință, o femeie a avut norocul să cunoască prietenia adevărată. După ce a primit diagnosticul dur, a decis să-i îndeplinească cea mai mare dorință celei care i-a fost ca o soră.

Ce dorință a avut o femeie cu cancer în fază terminală

Cancerul este una dintre cele mai grele și dureroase boli, cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Unii dintre noi, însă, avem experiențe fericite cu această afecțiune și reușim să o învingem, însă unii sunt învinși. O femeie de doar 34 de ani a simțit durerea pe pielea ei, după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

Kerry Kenworthy a mai avut o singură dorință când medicii i-au zis că mai are un singur an de trăit, iar cea mai bună pietenă de-ale sale a decis numaidecât să o îndeplinească. Mai exact, ea și-a dorit să fie mireasă încă de când era foarte mică, dar visul nu îi fusese îndeplinit. Era mamă a trei copii, dar nu reușise să facă acest pas important pentru orice femeie.

„Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme”, a spus Kerry pentru presa străină.

Medicii i-au spus că mai are de trăit între 12-18 luni și nu îi mai dădeau nicio șansă de vindecare. S-a gândit imediat la fiicele sale, la cum nu le va putea vedea când vor ajunge la altar, dar și la cât de mult și-ar fi dorit să îmbrace și ea rochia de mireasă.

Kerry s-a văzut mireasă

Cea mai bună prietenă nu a lăsat-o la greu niciodată în trei ani de când se cunoșteau. Deși nu se știau de o viață, și-au demonstrat că între ele este o legătură puternică. Astfel, Sian i-a promis lui Kelly că va avea grijă de fiicele sale dacă starea ei se va agrava și a decis să îi îndeplinească marea ei dorință. Nu știa, însă, că va învinge boala un an mai târziu de la diagnosticare.

„Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul”, își amintește femeia.

Sian este căsătorită, are copii, dar soțul ei a susținut-o complet în această idee. Astfel, Sian și-a cerut prietena în căsătorie și a organizat o petrecere de pomină, fără vreo obligație legală sau religioasă, dar cel puțin și-a făcut cea mai bună prietenă să zâmbească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: