Redactia.ro
Home » Monden » Gest uluitor al Oanei Roman. Ce va face cu hainele ei după ce a slăbit

Gest uluitor al Oanei Roman. Ce va face cu hainele ei după ce a slăbit

După ce a slăbit spectaculos, Oana Roman a decis să facă un gest uluitor. A decis ca hainele din perioada când era supraponderală să le scoată la vânzare. A precizat fanilor unde le va posta și că vor avea prețuri foarte mici.

Gest uluitor al Oanei Roman. Ce va face cu hainele ei după ce a slăbit

Oana Roman a pierdut foarte multe kilograme în ultima vreme. Nu are o dietă strictă pe care o respectă, dar are grijă la alimentația ei. Astfel că, odată ce a slăbit, și garderoba Oanei Roman s-a schimbat. Vedeta a decis ca hainele care îi sunt largi acum să le vândă. Le va posta zilnic la Instastory-uri, unde va afișa și prețul, potrivit Cancan.

Secretul cu care Oana Roman nu se oprește din slăbit. E la îndemâna tuturor românilor! - IMPACT

Și pentru că mulți au spus că a apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a pierde în greutate, Oana Roman neagă. Vedeta spune că nu are voie să facă o astfel de intervenție, deoarece în trecut a suferit o operație la abdomen, fiind la un pas de moarte.

”Am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, mărturisea Oana Roman.

Până acum Oana Roman a slăbit 20 de kilograme. Nu se oprește aici și vrea să ajungă la o siluetă de invidiat. Ea spune că și-a creat propria dietă, care presupune pauză de 12 ore între mese. Această dietă o îmbină și cu sportul

”Am început să mănânc mai puțin. Din ce în ce mai puțin. Apoi am descoperit ideea de intermittent fasting, adică post intermitent. Acesta presupune să lași o pauză de minim 12 ore între ultima masă de seara și prima masă de a doua zi. Nu mănânc absolut nimic 12 ore, uneori chiar 14 ore. Beau apă, ceai și cafea cu îndulcitor”, a povestit vedeta fanilor.

Oana Roman A Slăbit 20 De Kilograme și S-a Transformat Total. Secretele Din Dieta Vedetei. „Am Primit Foarte Multe Mesaje” | Libertatea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: