Redactia.ro
Home » Știri » Gesti nobil din partea Adelinei Pestrițu! Își licitează rochia de mireasă pentru modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung-Muscel

Gesti nobil din partea Adelinei Pestrițu! Își licitează rochia de mireasă pentru modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung-Muscel

GALERIE FOTO (5) Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite persoane din online. Aceasta este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, pentru că de cele mai multe ori încearcă să influențe persoanele care o urmăresc să facă lucruri bune. 

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă

Adelina Pestrițu s-a alăturat recent unui proiect caritabil prin care va ajuta să modernizeze Secția de Pedietrie din cadrul Spitalului Județean Câmpulung-Muscel. Pentru a face rost de bani, aceasta și-a pus la licitație rochia de mireasă pe care a purtat-o în 2019.

Potrivit unui comunicat, licitația va fi deschisa publicului din mediul online și se va desfășura pe pagina de Facebook a organizației, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă pănă pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Persoana care oferă suma cea mai mare va intra în posesia rochiei unicat, create de o casa de moda din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Campulung.

„Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi acasă. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor, ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă spitalul în care atât de mulți copii își cunosc mamele a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inimă mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând ca implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a declarat Adelina Pestrițu.

Ce preț are rochia de mireasă

Adelina Pestrițu a purtat rochia de mireasă, special creată de Pronovias pentru marele eveniment din viața vedetei, la nunta cu soțul său Virgil Steblea. Rochia a costat 8800 de euro, însă pentru frumoasa brunetă are o valoare sentimentală foarte mare.

”Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc ca femeia la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nunta ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, susține Adelina Pestritu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: