Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul de 300.000 de dolari al unui bărbat pentru aleasa sa: i-a dăruit de 8 Marie „flori de aur”

Gestul de 300.000 de dolari al unui bărbat pentru aleasa sa: i-a dăruit de 8 Marie „flori de aur”

În data de 8 Martie, bărbații din toată lumea și-au surprins partenerele cu gesturi inedite, totul pentru a le arăta cât de iubite și de apreciate sunt. În Vietnam, o femeie a primit însă un cadou mai puțin obișnuit, pe care iubitul său l-a comandat special pentru ea. Cadoul are o valoare de 300.000 de dolari. 

Gestul de 300.000 de dolari al unui bărbat pentru aleasa sa: i-a dăruit de 8 Marie „flori de aur”

Acest bărbat din Vietnam a dorit ca pentru Ziua Internațională a femeii s-o surprindă pe partenera sa cu un cadou inedit, pentru care a plătit nu mai puțin de 300.000 de dolari. Cu acest scop în minte, s-a pregătit din timp, iar rezultatul a fost unul într-adevăr impresionant.

Darul pentru iubita sa a fost realizat la nu mai puțin de 1000 de kilometri de orașul unde locuiesc. Bărbatul a ales ca Luong Thi Giau, patroana florăriei Ngoc Diep din oraşul Can Tho să fie cea care va realiza un buchet deosebit pentru aleasa lui: un aranjament cu flori confecționate din foițe de aur.

Agerpres a relatat cum bărbatul a mers personal la Can Tho pentru a livra cele 100 de foițe din care urma să se realizeze buchetul, destinat unei „rude de a sa”.

Fiecare foiţă de aur cântăreşte un „tael”, unitate de măsură utilizată în unele ţări din Asia orientală pentru aur, echivalentă cu 37,50 de grame. Pe lângă costul foițelor, bărbatul a mai plătit şi suma de 20 de milioane de dong (875 de dolari, sau 804 de euro) pentru confecţionarea buchetului la comandă.

Imaginile cu buchetul au fost ulterior în mediul online, unde au devenit virale pe rețelele de socializare. Povestea „florilor de aur” a fost apoi prezentată în presă și auzită de o lume întreagă, iar gestul bărbatului a fost apreciat de mii de persoane, impresionate de originalitatea cadoului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: