Redactia.ro
Home » Știri » Gestul disperat al unei fetiţe speriate de tatăl ei! Micuța a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa să anunţe violența bărbatului față de mamă

Gestul disperat al unei fetiţe speriate de tatăl ei! Micuța a sunat la 112 la ora 5 dimineaţa să anunţe violența bărbatului față de mamă

O fetiță în vârstă de doar 7-8 anișori a șocat autoritățile cu un apel la o oră extrem de nepotrivită pentru un copil. Micuța a dorit să sesizeze un conflict verbalși fizic între părinții ei. Iată toate detaliile!

Gestul disperat al unei fetiţe speriate de tatăl ei!

O fetiţă a sunat la 112 la ora 5:00 dimineaţa, pentru a sesiza un conflict neadecvat între părinții săi, ce avea loc de față cu ea. Din pricina agresivității tatălui său, copila a simțit nevoia să anunțe autoritățile cu privire la contradicția dintre ei, pentru a o proteja pe mama ei. Brbatul a fost reţinut de poliţişti, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au fost sesizați în jurul orei 5:00 dimineața de către o fetiţă, despre faptul că părinţii ei au un conflict aprins. Sursele judiciare susțin că micuța are o vârstă de circa 7-8 ani.

Tatăl a fost reținut de autorități

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primele verificări efectuate reieşind faptul că între femeia de 37 de ani şi bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict în baza unor neînţelegeri mai vechi, femeia fiind lovită de concubin cu un obiect contondent. Ulterior, femeia a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IJP, relatează Agerpres.

Autorităţile au întocmit un formular de evaluare a riscului şi au emis și un ordin provizoriu de protecţie.

În urma audierilor şi pe baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii acestuia pentru un termen de 24 ore. Cercetările autorităților continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

 

Sursa foto: gazetadestiri.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: