Redactia.ro
Home » Știri » Gestul emoționant al unui băiețel de 11 ani. Vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul!

Gestul emoționant al unui băiețel de 11 ani. Vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul!

GALERIE FOTO (3)

La doar 11 ani, Teddy, un băiețel din Georgia, vine cu o poveste de viață cutremurătoare. La un an de la pierderea mamei sale, copilul a suferit o nouă lovitură. Un accident rutier l-a lăsat cu sechele pe viață. Și pentru a-și putea achita singur cheltuielile, Teddy s-a apucat să vândă limonadă.

Gestul emoționant al unui băiețel de 11 ani. Vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul!

În timp ce se plimba cu mașina prin cartierul în care locuiește, Teddy a fost lovit de o mașină. În urma accidentului, a suferit răni grave. Cum familia sa nu își poate permite să achite tratamentul de recuperate pentru el, puștiul s-a apucat să vândă limonadă, în speranța că va reuși să strângă singur suma de care este nevoie.

Se pare că necazurile se țin lanț de băiețel. Acum aproape un an, în octombrie, Teddy și-a pierdut și mama. Theodore Counihan, tatăl băiatului, a declarat pentru postul tv Fox 5 Atlanta, că accidentul a fost unul puternic. Bicicleta era blocată sub partea din față a mașinii. Impactul a fost foarte puternic. Sunt fericit că a supraviețuit. Asta e tot ce contează!”, a spus el.

Teddy a suferit o fractură de craniu și a avut tibia și o fibulă rupte. Tatăl său a creat și o pagină de donații online. „Trebuia să inventăm o idee pentru a strânge bani pentru facturile spitalelor”, a spus băiețelul.

A strâns 6.000 de dolari din donații

Dacă ți-e sete și ești în preajma Locust Grove, într-una dintre aceste zile fierbinți din Georgia, Teddy speră să te gândești să cumperi un pahar de limonadă făcută de el, a mai spus tatăl băiatului.

Cazul său a impresionat pe toată lumea din zonă și s-a mobilizat imediat să-l ajute. Până și poliția locală a trecut să bea un pahar din limonada lui… Comunitatea din Locust Grove este de părere că Teddy a reușit să facă ceva dulce, dintr-o situație extrem de amară. Cei care nu pot să-i cumpere limonada, pot contribui cu donații pe pagina sa de GoFundMe. Familia a anunțat că orice contribuție ajută. Până acum, puștiul a strâns în jur de 6.000 de dolari, din necesarul de 20.000 dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: