Redactia.ro
Home » Știri » Gestul emoționant făcut de doi polițiști. Povestea a stârnit mii de reacții in mediul online

Gestul emoționant făcut de doi polițiști. Povestea a stârnit mii de reacții in mediul online

Chiar astăzi, doi polițiști din Eforie au devenit virali după ce gestul emoționant pe care l-au făcut a fost relatat pe pagina Ministerului Afacerilor Interne. Povestea celor doi a stârnit un val de reacții pozitive și aprecieri în mediul online, postarea ajungând să aibă doar în câteva ore aproape 20,000 de aprecieri.

Ce au făcut cei doi polițiști

Astăzi, în zona Eforie, doi polițiști au fost solicitați în trafic de un bărbat foarte agitat. Acesta a venit la ei și le-a spus că soția sa trebuie să ajungă de urgență la spital pentru a naște. Cei doi oameni ai legii nu au stat pe gânduri și i-au spus bărbatului să meargă în spatele lor pentru a ajunge cât mai repede la spitalul din Constanța. Zis și făcut! Femeia a născut un copil perfect sănătos, iar cei doi polițiști au devenit virali pentru fapta pe care au făcut-o. Pe pagina de facebook a Ministerului de Interne a fost relatată toată întâmplarea, iar postarea a adunat un număr record de reacții din partea cetățenilor.

În această dimineața, Daniel, polițist în cadrul stațiunii Eforie, și Vali, din cadrul Jandarmeriei Constanța, se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Eforie.
Traficul era destul de aglomerat, cum se întâmplă de obicei în weekend, astfel că se circula în coloană. Au observat că dintr-o mașină din spatele lor coboară un bărbat, speriat și agitat, care se îndrepta către ei.
-Vă rog din suflet să mă ajutați! Soția mea trebuie să nască și are dureri foarte mari. Deja a pierdut foarte mult lichid. Trebuie să ajungem cât mai repede la Constanța!
-În cazul acesta plecăm de urgență! Mergeți în spatele nostru și vă rog să vă calmați. Va fi bine, o să vedeți!
Ambele mașini au plecat de urgență, către spitalul din Constanța.
Pe drum, Daniel, care se afla în dreapta, a anunțat spitalul că vor sosi în câteva minute! Femeia trebuia preluată imediat de către cadrele medicale.
Colegii noștri au mai rămâs timp de câteva minute alături de viitorul tată. Încă era puternic afectat de toată situația.
-Vă mulțumesc din inimă! Mi-a spus medicul acum câteva momente că, dacă mai întârziam 10 minute….
Cei doi tineri vor deveni, astăzi, părinții unui băiețel, care și-a anunțat venirea pe lume cu sunetele sirenei de poliție.
Vali și Daniel sunt încadrați amândoi din 2019 în MAI.
Astăzi, ați ajutat un suflet de om să pășească cu bine în această lume!
Bravo, băieți!”, a fost mesajul publicat pe pagina de facebook a Ministerului de Interne.

Colegii mei minunati. Oameni cu caracter puternic si suflet mare . Dumnezeu sa va ajute in tot ce intreprideti.”, „Felicitări polițiștilor pentru gestul de omenie de care au dat dovadă. Bebelușul cred că va avea mult noroc în viață dacă și-a anunțat venirea pe lume prin sunetul sirenelor de poliție. Să fie sănătoși cu toții. ❤️„, „Felicitări pentru poliția din Constanța și agenților care au ajutat la ajungerea în condiții bune la spital.„, au fost doar o mică parte dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: