Redactia.ro
Home » Știri » Gestul emoționant făcut de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Olanda. Cum a fost surprins selecționerul echipei naționale

Gestul emoționant făcut de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Olanda. Cum a fost surprins selecționerul echipei naționale

Gestul emoționant făcut de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Olanda. Sursă foto: Captura as.ro

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a ales să meargă la biserică înainte de cel mai important meci din cariera sa, cel cu Olanda, din optimile EURO 2024. Însoțit de staff-ul său tehnic, Iordănescu a participat la Liturghie și s-a rugat pentru succesul echipei sale. Slujba a fost oficiată de părintele Ghelasie Păcurar, care i-a susținut spiritual pe tricolori și înainte de meciurile din grupe împotriva Ucrainei și Slovaciei, potrivit as.ro.

Edi Iordănescu și staff-ul său au petrecut aproximativ o oră la biserică, în liniște și reflecție. La plecare, selecționerul a fost abordat de câțiva fani, cu care a făcut poze și a schimbat câteva cuvinte de încurajare. Acest moment de reculegere a fost o modalitate prin care echipa și-a găsit calmul și a căutat să-și întărească spiritul înaintea marii provocări.

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de meci

Înaintea meciului crucial cu Olanda, Edi Iordănescu a transmis un mesaj de încurajare și determinare pentru echipa sa și pentru toți suporterii români.

„Băieții sunt pregătiți, dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci”, este mesajul transmis de Edi Iordănescu înainte de România – Olanda.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. 

Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. 

Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție. Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. 

Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?”, mai scrie Iordănescu în mesajul de pe Facebook.

Edi Iordănescu a vorbit și despre atitudinea necesară pentru a face față acestei mari provocări

„Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT! 

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”. 

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a încheiat Edward Iordănescu, selecționerul Echipei Naționale de Fotbal a României, mesajul transmis pe Facebook.

 

Selecționerul a făcut referire și la imnul național, care are o semnificație specială în acest context.  Încheindu-și mesajul, Edi Iordănescu a exprimat încrederea sa în echipă și în capacitatea acesteia de a face față provocării. El a subliniat că succesul echipei depinde de unitatea și determinarea fiecărui jucător de a lupta pentru victorie.

Meciul cu Olanda din optimile EURO 2024 reprezintă un moment de maximă importanță pentru echipa națională de fotbal a României și pentru selecționerul Edi Iordănescu. Participarea la Liturghie și rugăciunea pentru succes reflectă dorința de a găsi calmul și forța interioară necesară pentru a face față acestei mari provocări. Mesajul transmis de Edi Iordănescu subliniază importanța unității, ambiției și sacrificiului, elemente esențiale pentru a obține victoria într-un astfel de meci decisiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: