Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Andreea Bălan chiar de ziua ei! Îndrăgita cântăreață n-a mai rezistat

Gestul făcut de Andreea Bălan chiar de ziua ei! Îndrăgita cântăreață n-a mai rezistat

GALERIE FOTO (4) Gestul făcut de Andreea Bălan chiar de ziua ei! Îndrăgita cântăreață n-a mai rezistat

Andreea Bălan își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Îndrăgita cântăreață n-a mai rezistat și a făcut un gest aparte, care are legătură cu iubitul ei, Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan împlinește 39 de ani pe 23 iunie 2023

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, par fericiți. Cel puțin, din fotografii. De ziua ei, cântăreața a vrut să facă public faptul că este într-adevăr îndrăgostită, că iubește și că este iubită. Ea le-a împărtăşit fanilor ei cât este de împlinită de când l-a cunoscut pe tenismenul în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, dar şi mai multe imagini alături de cel care o face fericită.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫@victorcornea 🥇”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor pe care le-a publicat în mediul online.

Foto: social media
Foto: social media

Și sportivul  i-a transmis cântăreţei o urare pe pagina de Instagram. A numit-o „iubirea” lui.

„La mulți ani fericiți, iubito!”, alături de o steluță și de o inimă, i-a scris el într-un comentariu la postarea făcută de Andreea Bălan.

Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre noul iubit al acesteia! Cântăreței i s-au aprins călcâiele după un tenismen român

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a făcut și el primele declarații legate de acest subiect. Susține că a aflat din ziare de iubitul tenismen, pentru că nu i l-a prezentat încă.

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale. Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată”, a spus Săndel Bălan. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: