Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Lidia Buble în ziua în care Răzvan Simion se căsătorea cu Daliana Răducan

Gestul făcut de Lidia Buble în ziua în care Răzvan Simion se căsătorea cu Daliana Răducan

GALERIE FOTO (2)

Sâmbătă, 8 iunie 2024, Răzvan Simion s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Daliana Răducan. Chiar în ziua în care prezentatorul de la Neatza îi jura iubire eternă iubitei sale, fosta lui, Lidia Buble, se distra de minune într-o vacanță de vis. Ce au observat fanii săi, de fapt?

Ce a făcut Lidia Buble în ziua în care Răzvan Simion se căsătorea cu Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție sâmbătă, 8 iunie, la un an de la logodnă. Cei doi au ținut evenimentul secret și i au făcut publice imagini pe social media abia după ce s-au căsătorit. Răzvan Simion a început relația cu Daliana după despărțirea de Lidia Buble, mai exact în urmă cu trei ani.

Solista a mers în vacanță în Turcia

În ziua în care Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au unit destinele, fosta iubită a lui Răzvan a publicat mai multe imagini din vacanța pe care o petrece în prezent în Turcia. Solista a plecat în vacanță pentru a-și serba ziua de naștere care este pe 9 iunie. Pe rețelele de socializare, artista le-a arătat fanilor cum se distrează și a făcut public tortul pe care l-a primit, cel mai probabil, de la actualul ei iubit, Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani.

Lidia Buble se iubește cu Horațiu Nicolau

Acum, Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri, Horațiu Nicolau, în vârstă de 62 de ani. Deși e o diferență de vârstă de 32 de ani între ei, relația celor doi merge de minune. Mai mult de atât, solista a primit un inel valoros de la afacerist, dar preciza că nu este de logodnă.

”Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate”, spunea ea pentru VIVA!

Vrea să devină mamă

Cât despre planurile lor de viitor, Lidia Buble a subliniat că preferă să trăiască în prezent și să lase lucrurile să se desfășoare natural. „Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a adăugat ea.

Una dintre dorințele cele mai profunde ale Lidiei este aceea de a deveni mamă, însă ea subliniază că este adeptă a valorilor tradiționale, precum căsătoria înainte de a aduce pe lume copii. „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”, a mai declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: