Redactia.ro
Home » Știri » Gestul făcut de un bărbat bolnav de COVID. Pacientul a fugit de trei ori

Gestul făcut de un bărbat bolnav de COVID. Pacientul a fugit de trei ori

Un bărbat bolnav de COVID a făcut un gest neașteptat. Pacientul infectat a fugit de trei ori din spital.

 

A fugit de trei ori într-o singură zi

Bărbatul confirmat cu noul coronavirus a părăsit spitalul în care era internat cu COVID-19, de trei ori într-o singură zi. Pacientul s-a ales cu dosar penal după acest lucru.

Incidentul a avut loc duminică, când la 112 au fost înregistrate trei apeluri, respectiv dimineața, după-amiaza și seara, după ce un pacient internat cu COVID pe secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență a părăsit incinta unității medicale.

Prima dată bărbatul a fost depistat pe stradă, în celelalte două dăți fiind găsit pe stradă, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, citat de PRO TV.

Bărbatul a putut să fugă, astfel încât salonul în care era internat se afla la parterul clădirii. Clădirea nu mai beneficiază, în acest moment, de pază, deși lunile trecute o mașină de poliție se afla în permanență la secția de Boli Infecțioase.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii volilor.

 

Un alt bărbat infectat cu COVID a fugit de la spital

 

Însă, astfel de episoade au avut loc frecvent, în ultima perioadă. Luna trecută, un tânăr în vârstă de 32 de ani din comuna Marga (Caraș Severin), care era confirmat pozitiv, a părăsit unitatea medicală unde era internat. Bărbatul s-a dus direct la bar. Polițiștii din orașul Oțelu Roșu l-au găsit pe bărbat la bar, alături de alte patru persoane și barmanul de serviciu. Bărbatul a fost preluat, ulterior, de un echipaj de Ambulanță și dus înapoi la spital. Mai mult, bărbatul s-a ales și cu dosar penal.

Cazurile de coronavirus sunt în creștere. Astfel, un sfert din testele efectuate în ultimele 24 de ore au ieșit pozitive.

În ultimele 24 de ore, 8.262 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate, dintr-un total de 31.082 de teste efectuate.

186 de persoane au murit în urma infecției cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. La terapie intensivă sunt internați în acest moment 1.174 de pacienți COVID.

Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 253.244 de pacienți au fost declarați vindecați.

Față de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 497 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 9.261 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: