Redactia.ro
Home » Monden » Gestul fiicelor lui Vadim Tudor în ziua în care tatăl lor ar fi împlinit 71 de ani: ”Din păcate, anul acesta nu s-a putut”

Gestul fiicelor lui Vadim Tudor în ziua în care tatăl lor ar fi împlinit 71 de ani: ”Din păcate, anul acesta nu s-a putut”

GALERIE FOTO (2)

Sunt cinci ani de când Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, a plecat din această viață. Fiicele sale, Lidia și Eugenia, au adus, într-o emisiune, numai cuvinte de laudă la adresa tatălui lor, care ar fi împlinit, sâmbătă, 71 de ani, și au dezvăluit ce au făcut la cimitirul acestuia.

Cinci ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Cinci ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Pe data de 28 noiembrie ar fi împlinit 71 de ani. Fiicele sale, Lidia și Eugenia sunt și acum îndurerate și îi duc dorul tatălui lor. În cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, i-au adus numai cuvinte de laudă și au dezvăluit ce decizie au luat pentru fondatorul Partidului România Mare, având în vedere pandemia.

Eugenia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor a declarat că simte cum tatăl ei și al surorii sale le privește din cer. Acolo, credea ea, îi este mai bine decât i-a fost în această lume.

”Ziua nu a fost atât de grea precum cele de la început, pentru că oarecum ne-am obișnuit cu ideea și deja ne gândim că el ne privește din cer, unde îi este cu siguranță mult mai bine decât aici. Este din ce în ce mai prezent pe buzele tuturor”, a declarat Eugenia.

Corneliu Vadim Tudor disprețuia bătrânețea

Lidia, mezina familiei, a dezvăluit că tatăl lor nu avea obiceiul să își sărbătorească ziua de naștere. Și, de altfel, nu era încântat de ideea de a fi bunic, pentru că nu îi plăcea bătrânețea. Mai mult, Lidia spune că Vadim se bucura de cadourile pe care le primea.

”Nu prea își serba zilele de naștere. Ca să vă dați seama de nivelul la care era, a spus că decât să fie bunic, mai bine moare. Nu suporta ideea de bătrânețe. Îi plăcea, în schimb, să primească cadouri. Era ca un copil și se bucura la fiecare cadou primit și abia aștepta să vadă ce a primit și de la cine și ne sună: ”Ce am primit, fetele lui tata?”. A fost foarte iubit”, a spus Lidia.

Și pentru că sâmbătă ar fi împlinit 71 de ani, fetele lui Vadim au mers la mormântul său și i-au făcut o slujbă, dar nu una oarecare, ci în context pandemic.

”Astăzi am fost la cimitir, a avut loc o slujbă. A fost și părintele care a fost nașul de cununie al mamei și al tatei. A fost o slujbă foarte emoționantă. Anul trecut, de ziua lui am avut ocazia să facem un eveniment foarte frumos. Din păcate, anul acesta nu s-a putut. Cred că tot ceea ce am făcut până acum îl bucură”, a continuat Eugenia.

Fata cea mare a spus că vrea să se ocupe în totalitate de pagina de facebook a tatălui ei. Acolo, vrea să posteze citate din poeziile sale, poeziile lui, cărțile și tot ce a scris Corneliu Vadim Tudor când trăia.

”Nu cred că s-a gândit vreodată la lucrul ăsta. Cumva a fost o idee pe care ne-au dat-o oamenii care l-au iubit și cei care în continuare așteaptă un semnal de la noi pe partea asta. Zicea că, ”în fiecare grup, o să se nască un mic Vadim”. De curând am început să mă apuc de pagina lui oficială de Facebook și îmi doresc să o dezvolt. Vreau să cuprind acolo toată opera lui, citatele, versurile”, a completat fiica cea mare a lui Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a murit în anul 2015, în urma unui infarct miocardic. Cariera sa de politician a fost una controversată. El a  fondat revistele ”România Mare” și ”Tricolorul”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: