Redactia.ro
Home » Știri » Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, revoltă față de clasa politică. Știe cine i-a făcut rău tatălui ei

Fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, revoltă față de clasa politică. Știe cine i-a făcut rău tatălui ei

Lidia, fata cea mare a lui Corneiu Vadim Tudor arunca in clasa politica

Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisă prin care aduce critici actualei clase politice, în contextul în care, ieri ( n.r – 29 septembrie) s-au împlinit cinci ani de la moartea tatălui său. Ea acuză discreditarea tatălui său, de teamă că acesta nu i-ar fi lăsat să fure sau să distrugă țara, informează Antena 3.

Cinci ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Ieri ( n.r – 29 septembrie) s-au împlinit cinci ani de când fondatorul PRM (Partidul România Mare) s-a stins din viață.  Astfel,  Lidia, fata sa cea mare a publicat o scrisoare deschisă în care aduce reproșuri actualilor politicieni.  Ea îi acuză pe mulți dintre ei că au contribuit la distrugerea imaginii lui Vadim Tudor pentru că au observat că este un om corect, care le-ar împiedica din a distruge țara.

„Cei ca voi, niște jalnici indivizi minusculi, veți dispărea, numele voastre vor fi îngropate în lada de gunoi a istoriei, în timp ce numele tatălui meu va rămâne de-a pururi în inima și în conștiința acestui neam”, spune Lidia.

Cine a contribuit la discreditarea imaginii lui Corneliu Vadim Tudor

Lidia, fata cea mare a politicianului acuză în scrisoarea deschisă că, chiar unul dintre cei care au vrut să îi facă rau tatălui ei când trăia, a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că la alegerile din 2000 s-a implicat în denigrarea fostului fondator PRM.

”(…) În urmă cu cîteva zile, într-un moment de luciditate, probabil, un vechi fals profet, un așa-zis formator de opinie, un individ strîns ținut în lesă, dar din cînd în cînd scăpat pe la diverse televiziuni, „viteazul cap de piele” – cum era poreclit de Cațavenci – și-a recunoscut păcatele, spunînd că, la alegerile din anul 2000, el a fost unul dintre cei care s-au implicat direct în distrugerea imaginii lui Corneliu Vadim Tudor, pentru că, spune el, „România derapase” și se simțea cumva obligat să retușeze drumul țării spre statutul de colonie în care ne aflăm acum.

Celor care au puterea să îl privească pe acest individ al cărui nume nu merită rostit nici măcar în scop publicitar, și care i-au ascultat „spovedania”, le pot spune că este de apreciat curajul de a recunoaște că și el se află la originea distrugerii acestei națiuni, așa cum mulți ca el sînt. Este de apreciat că își recunoaște păcatele, manipulînd anumite cuvinte-cheie jurnalistice. Este un păcat, un mare păcat, atunci cînd, prin acțiunile tale, contribui la distrugerea unei națiuni, avînd drept obiectiv propriul tău interes, propriul tău beneficiu (…) Citește continuarea pe Antena 3.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: