Redactia.ro
Home » Știri » Gestul impresionant făcut de parinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. Mama designerului este sfășiată de durere

Gestul impresionant făcut de parinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. Mama designerului este sfășiată de durere

GALERIE FOTO (2)

Au trecut 2 ani de la moartea regretatului designer, iar părinții lui Răzvan Ciobanu încă nu se pot obișnui cu gândul că fiul lor nu mai este în viață. Creatorul de modă nu a avut nici o șansă în urma accidentului cumplit și a multiplelor fracturi și leziuni. Artistul a lăsat în urmă lui multă suferință, prieteni îndurerați și doi părinți care nu-și mai găsesc alinarea în nimic.

Gestul impresionant făcut de parinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea lui. Mama designerului este sfășiată de durere

Așa cum prevăd și datinile creștinești, părinții creatorului se pregătesc să-i facă parastasul de 2 ani de zile, care va avea loc după Paște. Elena Ciobanu, mama lui Răzvan, a dezvăluit pentru impact.ro că va face o pomană cu mâncărurile pe care le prefera fiul ei:

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros”

Elena Ciobanu a mai spus în cadrul aceleași declarații că are grijă cu sfințenie de Lili (n.r – pisica) lui Răzvan, pe care o iubea foarte mult.

”Lili este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țîn cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singură mea alinare”, a mai spus această.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu doi ani la vârsta de 43 de ani. Creatorul de modă și-a pierdut viața în urma unui accident violent de mașină. Designerul ar afi avut viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Laura Vicol, prietenă bună și avocata designerului a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că Răzvan Ciobanu a murit în seara de 28 aprilie, nu 29, așa cum se credea inițial.

,,El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus avocata, în urmă cu un an.

Potrivit speculațiilor medicale, designerul ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina în câmp. Decesul creatorului de modă a venit în urma multiplelor răni suferite în timpul accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: