Redactia.ro
Home » Stil de viață » Gestul inedit al unui român care locuiește la bloc. Fapta sa a ajuns virală

Gestul inedit al unui român care locuiește la bloc. Fapta sa a ajuns virală

Incredibil cum a amenajat un bărbat curtea blocului în care locuiește.

Un român a reușit să transforme grădina unui bloc într-o adevărată atracție urbană, făcându-l celebru pe internet. Decorul inedit al grădinii a stârnit atât admirație, cât și amuzament, ajungând rapid să fie împărtășit pe rețelele de socializare.

Locatarul acestui bloc a decis să își pună amprenta creativă pe spațiul verde din fața clădirii, aducând un suflu nou și original. În centrul acestui mic univers urban, o fântână din lemn, înconjurată de diverse ghivece cu flori colorate, captează imediat atenția. Alături de aceste elemente naturale, figurine de berze și păsări flamingo adaugă un strop de exotism.

Mai mult, pentru a completa acest tablou pitoresc, locatarul a așezat și câteva manechine îmbrăcate în stiluri variate, transformând grădina într-un fel de scenă deschisă, spre deliciul și mirarea trecătorilor. Comentariile nu au întârziat să apară, un internaut afirmând amuzat: „Îți trebuie un sat să crești un copil, varianta pe ciuperci”.

Internauții au reacționat imediat

Fotografiile grădinii au fost rapid postate pe Instagram, unde utilizatorii s-au întrecut în comentarii amuzante și speculații. Unii s-au întrebat dacă manechinele ar putea avea un rol practic, cum ar fi acela de a speria păsările care ar putea dori să pătrundă în acest spațiu îngrijit.

Pe lângă acest decor extravagant, un alt cetățean din București a devenit subiect de discuție în 2021, când și-a instalat opt camere de supraveghere sub pervazul ferestrei, stârnind reacții mixte în rândul vecinilor și pe internet. Unii au ironizat situația comparând apartamentul cu „Sediul NATO din București”, în timp ce alții au exprimat preocupări legate de intimitate și necesitatea unui asemenea număr de camere.

Impactul cultural și social

Aceste inițiative locale, deși par banale la prima vedere, subliniază o tendință mai largă în societatea românească de a personaliza și anima spațiile urbane comune. Ele reflectă dorința oamenilor de a se exprima și de a interacționa cu comunitatea în moduri creative, dar și tensiunile care pot apărea când astfel de acțiuni ies din cadrul obișnuit.

Pe măsură ce orașele continuă să evolueze, astfel de manifestări ale individualității vor continua probabil să fascineze și să provoace, ilustrând complexitatea și diversitatea vieții urbane contemporane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: