Redactia.ro
Home » Monden » Gestul lui Ben Aflleck este dovada clară că el și Jennifer Lopez divorțează. Cum a apărut superstarul

Gestul lui Ben Aflleck este dovada clară că el și Jennifer Lopez divorțează. Cum a apărut superstarul

jennifer lopez

Speculațiile privind un posibil divorț între Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit tot mai intense în ultima perioadă. În timp ce Jennifer Lopez se distrează în Italia, Ben Affleck a fost surprins fără verighetă în Los Angeles. Aceasta este doar una dintre multele indicii care sugerează că mariajul lor ar putea fi pe cale să se destrame.

Jennifer Lopez, vacanță în Italia fără Ben Affleck

Recent, Jennifer Lopez a fost văzută petrecând timp în Italia, pe Coasta Amalfitană, unde se relaxează alături de prieteni pe un iaht. Imaginile surprinse de paparazzi o arată pe celebra cântăreață și actriță în timp ce se bucură de soare și mare, afișând un zâmbet larg. Absența lui Ben Affleck din aceste imagini a alimentat zvonurile despre o posibilă separare între cei doi.

În plus, Jennifer Lopez a anulat recent turneul de vară „This Is Me… Live”, ceea ce a stârnit și mai multe speculații. Sursele susțin că Lopez ar fi în pragul depresiei din cauza problemelor din căsnicie și că ar fi luat această pauză pentru a se concentra pe propria sănătate mentală și emoțională.

Ben Affleck, fără verighetă și în vânzarea casei

Pe de altă parte, Ben Affleck a fost surprins în Los Angeles, fără verighetă, în timpul unei ieșiri la prânz cu fiica sa, Violet, pe care o are împreună cu Jennifer Garner. Acest detaliu a fost imediat observat de fani și media, întărind zvonurile că relația dintre Affleck și Lopez traversează o perioadă dificilă.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi și-au scos la vânzare casa de 60 de milioane de dolari, ceea ce ar putea indica o despărțire iminentă. Tabloidele de peste ocean susțin că Jennifer Lopez ar fi angajat un PR de criză pentru a o ajuta să gestioneze zvonurile și eventualul divorț. Laura Wasser, cunoscută ca „avocatul divorțurilor de la Hollywood”, ar putea să preia cazul, având în vedere că a mai reprezentat-o pe Lopez în divorțul ei cu Marc Anthony și pe Affleck în cel cu Jennifer Garner.

Tensiuni și viitorul relației

Relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost mereu sub lumina reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale filmului „Gigli” și s-au logodit în 2002, dar s-au despărțit la scurt timp după. Surprinzător, în 2021, și-au reluat povestea de dragoste și s-au căsătorit în iulie 2022. Cu toate acestea, căsnicia lor pare să fie acum în impas.

Zvonurile despre un posibil divorț au fost amplificate de absența lor publică împreună și de gesturile recente care sugerează tensiuni. Fanii și media deopotrivă speculează asupra motivelor care ar fi dus la această situație, însă nici unul dintre cei doi nu a făcut declarații oficiale.

Pe măsură ce detalii suplimentare vor apărea, rămâne de văzut dacă aceste speculații se vor concretiza sau dacă Jennifer Lopez și Ben Affleck vor reuși să depășească aceste momente dificile. Cert este că ambele vedete sunt sub o presiune enormă, atât din partea media cât și a publicului, ceea ce face ca fiecare mișcare să fie atent monitorizată și interpretată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: