Redactia.ro
Home » Știri » Gestul măreț făcut de David Popovici, dublul campion mondial la înot, în scop caritabil

Gestul măreț făcut de David Popovici, dublul campion mondial la înot, în scop caritabil

David Popovici impresionează din nou. Dublul campion mondial la înot va dona casca și ochelarii care i-au adus cele două medalii de aur la Mondialele de la Budapesta din acest an. Totul, în scop caritabil, pentru a o ajuta pe vicecampioana mondială la canotaj, Florentina Filipovici.

Gestul măreț făcut de David Popovici, dublul campion mondial la înot, în scop caritabil

„David Popovici, dublu campion mondial la nataţie, donează casca şi ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori.

Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 şi 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreună cu fetiţa şi cei doi băieţi, în contextul unei situaţii familiale dificile. Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children

şi face un apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici; la finalul campaniei (1 – 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi”, se arată într-un comunicat.

Gestul măreț făcut de David Popovici, dublul campion mondial la înot, în scop caritabil

David Popovici își îndeamnă fanii să o ajute pe fosta sportivă. „Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine,

eu îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă, aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi îmi sunteţi aproape, ca această lună să faceţi o donaţie pentru căsuţa Florentinei.”, a afirmat sportivul.

Persoanele care doresc să facă o donaţie şi să participe automat la tragerea la sorţi pentru casca şi ochelarii lui David Popovici o pot face pe site-ul hhc.galantom.ro/p/davidpopovici. Donaţia trebuie să fie de minimum 25 lei.

Tragerea la sorţi va avea loc până la data de 2 septembrie 2022. Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată. Limita este de 40.000 de euro.

Gestul măreț făcut de David Popovici, dublul campion mondial la înot, în scop caritabil

„Am vrut să construim o casă pentru Florentina din momentul în care am aflat despre povestea ei şi despre cât de multă nevoie are de susţinere, în aceste momente complicate pentru ea şi pentru copiii ei. Alături de echipa naţională de canotori, foştii ei colegi,

am visat să le putem oferi un spaţiu liniştit şi sigur. Cu boala nu ne putem lupta, însă ce putem face este să îi oferim tot sprijinul nostru, al tuturor. David este un exemplu pentru noi în atât de multe privinţe, iar lecţia generozităţii este încă ceva valoros ce avem de învăţat de la el.

Mulţumim, David, din inimă! Mulţumim şi vouă, tuturor, pentru tot ce vom putea face împreună pentru Florentina.”, a declarat la rândul său Robert Ion, director de Fundraising şi Comunicare al Hope and Homes for Children România.

Din 1998 şi până la finalul anului 2021, Fundaţia a contribuit la închiderea a 63 de orfelinate. Prin eforturile Hope and Homes for Children şi ale partenerilor săi au fost dezvoltate 116 case familiale. Peste 6.700 de copii au fost scoşi din orfelinate şi aproximativ 1.800 reintegraţi în familia naturală sau extinsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: