Redactia.ro
Home » Monden » Gestul neașteptat făcut de Mădălina Crețan, la 8 luni după decesul lui Nosfe. Soția artistului a venit cu o explicație: ”Ne-am chinuit mult”

Gestul neașteptat făcut de Mădălina Crețan, la 8 luni după decesul lui Nosfe. Soția artistului a venit cu o explicație: ”Ne-am chinuit mult”

GALERIE FOTO (2)

Au trecut 8 luni de la dispariția prematură a talentatului artist Nosfe, în vârstă de doar 37 de ani. Recent, Mădălina Crețan a luat o decizie care o va marca toată viața. Iată despre ce este vorba, de fapt.

Mădălina Crețan continuă să sufere din cauza pierderii omului pe care l-a iubit extrem de mult, tocmai de aceea a apelat la o modalitate de a se simți mai aproape de el. Această acțiune a fost însoțită de o postare pe rețelele sociale, prin care soția regretatului cântăreț a împărtășit întregii lumi importanța acestui gest.

Gestul emoționant făcut de Mădălina Crețan

Vestea tragică a pierderii lui Nosfe la vârsta tânără de 37 de ani a provocat un val de șoc în rândul publicului său și al tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat. Cu toate acestea, acum au trecut 8 luni de la acea zi neagră. În această perioadă, Mădălina Crețan a păstrat vie amintirea soțului ei prin intermediul unor amintiri prețioase și prin creații personale.

Cu doar câteva zile în urmă, Mădălina Crețan a ales să își tatueze ceva special, atât pentru ea, cât și pentru artistul regretat. Pe umăr, aceasta și-a imprimat patru inimi desenate de către fiica sa. Coincidența face ca acesta să fie același tatuaj pe care îl purta și Nosfe în aceeași zonă a corpului său, iar acum Mădălina a dorit să îl poarte și ea ca pe un simbol al legăturii lor strânse.

În postarea de pe rețelele sociale, soția regretatului artist a dezvăluit semnificația profundă a acestui tatuaj. Ea a explicat că a petrecut mult timp alături de Nosfe în căutarea unui astfel de design care să reprezinte ceva aparte pentru ei. Inimile desenate de fiica lor reprezintă nu doar dragostea și unitatea familiei, ci și amintirea vieții și moștenirii lui Nosfe în sufletul lor.

„Un tatuaj! Sau încă un tatuaj! Sau matching tattoos ca să sune cool. Toate astea pentru cei care judecă ușor. Pentru noi și pentru oamenii care înțeleg, sunt 4 inimi desenate de Iris pentru tati, câte una pentru cele mai importante persoane din viața ei: ea (pentru că am avut mereu grijă să o învățam cât de importantă e ea pentru ea), mami, tati și maia (adică mamaia ei, care de când existăm toți 3 în viața ei a devenit mamă pentru 3 copii). Și da, ne-am chinuit mult timp să găsim un tatuaj pe care să-l purtăm amândoi cu mândrie si iubire”, a explicat aceasta pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: