Redactia.ro
Home » Știri » Gestul neașteptat făcut de Prințesa Charlene de Monaco, după ce l-ar fi părăsit pe Prințul Albert și s-ar fi mutat în Elveția

Gestul neașteptat făcut de Prințesa Charlene de Monaco, după ce l-ar fi părăsit pe Prințul Albert și s-ar fi mutat în Elveția

Printesa Charlene de Monaco

Prințesa Charlene de Monaco a reușit să uimească încă o dată pe toată lumea cu gestul neașteptat pe care l-a făcut recent. S-a tot zvonit de ceva vreme că ar avea probleme în mariajul cu Prințul Albert, ba chiar că ar fi la un pas de divorț. Acum a apărut informația conform căreia Prințesa Charlene ar fi decis oficial să își părăsească soțul și ar fi plecat în Elveția.

Fosta campioană olimpică, în vârstă de 45 de ani, s-ar fi despărțit de soțul ei, în vârstă de 65 de ani. De mai mulți ani se vehiculează că Prințesa de Monaco ar fi extrem de nefericită în relația cu Prințul Albert, iar recent s-a scris în presa internațională că ar fi decis să îl părăsească și să plece în Elveția.

Ce gest neașteptat a făcut acum Prințesa Charlene de Monaco

La puțin timp după ce s-a scris în presă despre decizia luată de fosta campioană olimpică, aceasta și-a șters contul de Instagram. Aici, ea posta adesea fotografii în care apărea alături de Prințul Albert, dar și de copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella. Cu toate acestea, pagina fundației ei caritabile este încă online. Organizația Prințesei Charlene de Monaco este una care se ocupă de copiii care își doresc să învețe cum să înoate și îi ajută să urmeze o carieră în acest domeniu.

Jurnaliștii scriu că a plecat din palat și s-ar fi mutat în Elveția, iar acum Prințul Albert își vede soția doar cu programare. Se pare că cei doi soți și-ar fi petrecut vara pe un iaht, împreună cu copiii lor, dar la întoarcere ea a refuzat să se întoarcă acasă, iar acum formează un cuplu doar de ochii lumii, potrivit Page Six.

Mai mult decât atât, în presa germană au apărut informații pe surse care susțin că Charlene și Albert ar avea grijă cu rândul de cei doi copii. Chiar dacă zvonurile despre separarea lor au apărut tot mai des lunile trecute, un purtător de cuvânt al Casei Regale a anunțat că acestea sunt complet nefondate.

În luna martie, fosta campioană a fost surprinsă în public fără verighetă, dar a continuat să joace un rol în public. Prințul Albert se referea în acea perioadă la familia lui ca la „cea mai mare realizare din viața mea”. În anul 2021, Prințesa Charlene a petrecut câteva luni bune singură, în Africa de Sud, după ce s-a spus că ar fi avut probleme în căsnicie cauzate de infidelitatea soțului ei.

În acea perioadă, s-a confruntat și cu probleme foarte grave de sănătate și a fost la un pas să moară din cauza unei afecțiuni misterioase.

„Nu a fost capabilă să mănânce mâncare solidă timp de mai bine de șase luni din cauza operațiilor prin care a trecut. A putut să bea doar lichide cu paiul, așa că a slăbit aproape din greutatea ei totală”, a dezvăluit o sursă din anturajul ei, conform sursei citate anterior.

Cu toate acestea, la acel moment, Albert a negat în fața presei că infidelitatea lui ar fi fost cauza suferinței soției sale.

„Nu sunt probleme în relația noastră, nu sunt probleme care apar între un soț și o soție. Sunt unele de altă natură”, mărturisea Prințul Albert de Monaco.

Sursă foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: