Redactia.ro
Home » TV » Gestul pentru care a fost criticată Vlăduța Lupău în plină sarcină: „Cică îi scurtez viața bebelușului”

Gestul pentru care a fost criticată Vlăduța Lupău în plină sarcină: „Cică îi scurtez viața bebelușului”

Vestea că îndrăgita Vlăduța Lupău este însărcinată i-a bucurat enorm pe fanii artistei. Însă totodată, această perioadă extrem de emoționantă pentru fiecare femeie care își dorește să devină mamă vine și cu multe emoții și sfaturi, dar și critici pentru viitoarea mămică.

De critici nu a scăpat nici frumoasa Vlăduța Lupău. Un gest al cântăreței aflate în plină sarcină a fost blamat de mulți dintre urmăritorii acesteia.

Gestul pentru care a fost criticată Vlăduța Lupău în plină sarcină: „Cică îi scurtez viața bebelușului”

Vlăduța Lupău a mărturisit tuturor urmăritorilor că, pentru a avea o podoabă capilară sănătoasă și frumoasă, ea își tunde vârfurile cel puțin o dată pe lună.
Imediat după destăinuirea făcută de îndrăgita artistă, câteva dintre urmăritoarele sale au criticat acest gest, spunând că nu ar fi un lucru bun pentru copilul pe care ar urma să-l aducă pe lume.

„Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

„Am pus-o. Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului”, a mai notat ea.

Vlăduța Lupău, dată de gol de mama ei: care este sexul bebelușului

Iar dacă Vlăduța Lupău nu a dorit să divulge sexul bebelușului sau ce nume va purta acesta, mama ei, Mărioara Lupău, a dat-o de gol pe artistă.

”Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită. Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei. Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a dezvăluit mama Vlăduței Lupău, în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: