Redactia.ro
Home » Monden » Gestul rușinos al Ioanei Grama, după ce nu i s-a oferit o cameră gratis la hotel. A fost demascată de o patroană

Gestul rușinos al Ioanei Grama, după ce nu i s-a oferit o cameră gratis la hotel. A fost demascată de o patroană

Ioana Grama este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țară, dar dincolo de notorietatea sa, s-ar ascunde unele gesturi care nu-i fac favoare. Patroana unui hotel de cinci stele, dar și alte persoane au demascat-o.

Gestul rușinos al Ioanei Grama, după ce nu i s-a oferit o cameră gratis la hotel. A fost demascată de o patroană

Ioana Grama ar fi decurs la un gest rușinos, după ce ar fi mers la un hotel de cinci stele, ar fi cerut să fie cazată gratis, dar i-a fost refuzat acest lucru. Tânăra influenceriță ar fi plecat supărată de la fața locului și i-ar fi dat ”block”pe rețelele de socializare, dar și ”report” pe site-ul Boooking.com. Dezvăluirea a fost făcută pe un grup de pamfleturi cu influenceri, de către patroana hotelului în cauză.

”I-am spus că o primim la noi la hotel și e 250 lei la 5 stele. Cum îi e creșterea, ne-a dat block când am adăugat prețul. Se aștepta la pomană, i-am zis că nu primim cash în @, îi oferim și mic dejun…avem detergent f bun de vase și aspirator easy use să-și curețe camera dacă nu vrea să dea cash. Încântată la început până a auzit că nu e moca. Așa au mai încercat încă două fomiste până au auzit că trebuie să plătească…foame-n glandă (…) Ba chiar ne-a dat report pe booking, că am primit notificare”, a mărturisit patroana hotelului de cinci stele pe grupul respectiv de facebook.

Foto: Cancan

Internaut: Ioana Grama a furat apă la Sunwaves, înainte să devină celebră

Dezvăluirea de mai sus nu a fost singura. O altă persoană a mărturisit pe un alt grup că Ioana Grama obișnuia să fure apă de la masa VIP de la Sunwaves.

”Individa respectivă, acum câțiva ani, mai exact, în 2018, la un festival mare unde noi aveam masă la VIP, împreună cu o prietenă de a ei, care acum o arde cred prin UK, fără nicio jenă și cu o nesimțire cruntă, dansau pe lângă masa noastră și pac, deodată, s-au servit cu apa plată de pe masă (…) Sunwaves a fost festivalul. Pe contul ei sunt poze că a fost acolo”, a mai relatat un alt internaut despre Ioana Grama.

Foto: Cancan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: