Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Ioana Ginghină, al doilea copil? Actrița s-a dat de gol pe blog

Ioana Ginghină, al doilea copil? Actrița s-a dat de gol pe blog

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a pus ordine în viață. Și-a găsit noi pasiuni, s-a redescoperit și și-a refăcut viața cu un bărbat misterios. Iar, mai nou, actrița pare-se că se gândește la al doilea copil. Iată detaliul precizat pe blog care i-ar fi dat de gol intenția.

Ioana Ginghină, al doilea copil?

Frumoasa actriță trăiește cea mai satisfăcătoare perioadă a vieții, după cum chiar ea a declarat. A depășit drama divorțului, s-a redescoperit și trăiește din nou fiorii dragostei. N-a dezvăluit identitatea bărbatului cu care are o relație, însă spune că e fericită și că totul decurge cum trebuie. Recent, ea a postat o mărturisire pe blogul personal, unde a atins și subiectul „o nouă sarcină”.

Mărturisirea a venit în contextul în care le povestea urmăritorilor săi cât de importante sunt controalele medicale anuale. Ioana le spune că ea are grijă să facă asta periodic și că, de obicei, se pregătește în avans cu întrebările pe care ar vrea să le adreseze specialiștilor. Una dintre aceste nelămuriri ar fi de pregătirile pe care o nouă sarcină le-ar presupune.

Actrița s-a dat de gol?

Ioana a dezvăluit că anul acesta e interesată să afle tot ce ar presupune o nouă sarcină și nu s-a sfiit să recunoască asta public. „Înainte de programare mi-am făcut o lista cu întrebările pe care aș vrea să le discut cu medicul la începutul vizitei și pentru asta am google-it puțin și mi-am făcut o idee cam ce aș vrea să urmăresc, anul acesta. De exemplu, care este starea mea de sănătate și ce ar trebui să fac dacă îmi doresc o sarcină.”, a scris ea pe blog.

Deci, să fie Ioana și noul iubit în punctul în care își doresc un copil împreună? Și dacă da, fostul soț ar avea vreo precizare de făcut?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: