Redactia.ro

Ioana Ginghină se bucură de viața de femeie divorțată. Cu cine a petrecut aseară

GALERIE FOTO (5)

Vedetele autohtone s-au îngrămădit, aseară, la Viva Influencers Party, de la Park Lake. Printre acestea s-a numărat și Ioana Ginghină, care s-a dovedit a fi nelipsită de la toate petrecerile din showbiz în vara ce tocmai a trecut. N-a venit singură, ci însoțită de o bună prietenă.

Ioana Ginghină, o femeie liberă

Nu și-a dorit statutul de femeie divorțată, însă știe, cu siguranță, cum să profite de el. Aseară, a fost prezentă la un party inedit, pe teresa unui mall din București, unde s-a prezentat cu o bună prietenă.

Respectând dress-code-ul evenimentului, Ioana Ginghină s-a prezentat într-o ținută care avea un print floral. Ea a potrivit o rochie maxi unui top alb, simplu. O ținută extrem de stylish și de impact.

ioana ginghină

A doua zi, după eveniment, Ioana le-a dat de veste internauților cât s-a distrat la petrecere. „După ce ai petrecut aseară, dar ai filmare dimineața, pui niște plasturi pe ochi și te rogi să fie bine 😂😂😂 Să aveți o zi frumoasa! 😘🤗, a fost mesajul actriței de pe rețelele de socializare.

ioana ginghina
Fotografia postată de actriță a doua zi.

Ioana și Papadopol sunt oficial divorțați

De mai bine de două luni, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt doi oameni divorțați. De altfel, actorul s-a afișat deja cu o nouă iubire, o colegă de scenă. Nu același lucru se întâmplă și-n cazul Ioanei, în schimb.

Chiar dacă nu se arată împotriva unui nou mariaj, Ioana Ginghină își dă timp pentru a se vindeca după divorț. Ea merge la petreceri, are grijă de fiica ei, Ruxandra, și investește în bunăstarea personală.

Citește și Oana Roman, prima apariție după ieșirea din spital. Ce spune despre noua casă

Loading...