Redactia.ro
Home » Monden » Gestul șocant pe care TJ Miles îl face noaptea, în baracă, lângă Jorge. Au ieșit la iveală detalii scandaloase de la Survivor

Gestul șocant pe care TJ Miles îl face noaptea, în baracă, lângă Jorge. Au ieșit la iveală detalii scandaloase de la Survivor

În ultima emisiune a celebrului show Survivor All Stars, tensiunile au atins cote maxime între cele două echipe, Faimoși și Războinici, ducând la un adevărat război de opinii și conflicte aprinse. Printre momentele tensionate s-au numărat și confruntările dintre Cătălin Moroșanu și Zmărăndescu cu Iancu Sterp. Pe lângă acestea, au ieșit la iveală și alte controverse, adăugând noi straturi de dramă și tensiune în competiție.

În special, în tabăra roșie, Jorge a devenit figura centrală a disputei în acea zi. Participanții au dezvăluit că Jorge nu a reușit să doarmă deloc de când a ajuns în junglă, iar unele acțiuni ale colegilor săi de echipă l-au deranjat profund. S-a aflat că TJ Miles, un alt concurent din echipa roșie, a avut un rol crucial în această situație tensionată.

Ce gest neplăcut a făcut TJ lângă Jorge în baracă

TJ Miles a făcut un gest controversat care a stârnit multe discuții în tabăra roșie. Acesta a recunoscut că, în timpul nopții, se mișcă mult în somn, iar acest lucru ar putea deranja pe cineva alăturat în spațiul strâmt al bărcii. Cu toate acestea, el a adăugat că Jorge are un somn extrem de sensibil, auzind tot ce se întâmplă în jurul său, chiar și zgomote minore. Astfel, pentru a încerca să remedieze situația și să-l facă pe Jorge să doarmă mai liniștit, TJ Miles a decis să repare baraca pentru a reduce zgomotele și a îmbunătăți condițiile de odihnă pentru toți.

Cu toate acestea, dezvăluirea lui TJ Miles a stârnit și mai multe discuții în tabăra roșie. Acesta a recunoscut că a avut unele probleme de stomac din cauza consumului excesiv de nucă de cocos și că acest lucru l-ar putea face să se miște mai mult în timpul somnului, fără să-și dea seama. Deși intenția sa a fost să ofere o soluție la problema somnului lui Jorge, gestul său a provocat mai multe discuții și speculații în rândul celorlalți concurenți.

„S-a schimbat baraca acolo unde dorm, m-a ajutat Jador să batem niște cuie, am modelat baraca. Nu mai face așa mult zgomot când mă mișc lângă Jorge, care doarme iepurește, nu prea adânc. Orice mișcare simte. M-am gândit hai să fie bine și pentru el.

Acum că s-a fixat baraca și totul este bine, dacă am prea mult cocos în mine, pot să mă eliberez și spre Jorge, să-l încălzesc, nu numai pe Jador. Pot să stau și liniștit, să dau gazele stânga dreapta. Nu-i problemă”, a zis TJ Miles, râzând, în ediția de seara trecută.

Tensiunile de la Survivor nu se diminuează

Astfel, situația tensionată din tabăra roșie a adus la lumină un alt aspect important al vieții în junglă și al dinamicii de grup în cadrul competiției Survivor All Stars. Concurenții se confruntă nu doar cu provocări fizice, ci și cu provocări sociale și emoționale, iar modul în care aceștia gestionează conflictele și comunică între ei poate avea un impact semnificativ asupra evoluției lor în competiție.

Pe parcursul întregului sezon, tensiunile și conflictele vor continua să fie o parte integrantă a experienței Survivor All Stars, iar concurenții vor trebui să-și folosească abilitățile de comunicare și gestionare a conflictelor pentru a supraviețui și a progresa în competiție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: