Redactia.ro
Home » Știri » Gestul surprinzător pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut în timpul întâlnirii cu Joe Biden. Ce semnificație are

Gestul surprinzător pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut în timpul întâlnirii cu Joe Biden. Ce semnificație are

GALERIE FOTO (5) Gestul surprinzător pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut în timpul întâlnirii cu Joe Biden

Gestul surprinzător pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut în timpul întâlnirii cu Joe Biden. Președintele României a s-a întâlnit miercuri, la Summitul NATO, cu liderii lumii, printre care și Joe Biden. Șeful statului român a stat de vorbă cu președintele american, dar Iohannis a atras atenția cu gestul pe care l-a făcut chiar în timpul conversației cu Biden.

Gestul surprinzător pe care președintele României, Klaus Iohannis, l-a făcut în timpul întâlnirii cu Joe Biden. Ce semnificație are

Klaus și Carmen Iohannis sunt prezenți la Summitul NATO, care are loc la Madrid. La reuniunea NATO, rolul principal îi revine lui Jens Stoltebnerg, secretarul general al Alianței. Dintre șefii de stat prezenti la summit, cel mai important este presedintele SUA, Joe Biden. Reuniunea urmează a lua decizii istorice pentru NATO, în contextul războiului din Ucraina. În urmă cu puțin timp, Klaus Iohannis a postat pe Facebook imagini în care apare alături de președintele SUA. Cei doi și-au dat mâna și au purtat o discuție, timp în care șeful statului român a făcut un gest care le-a atras atenția multora. In imagini se observă cum Iohannis își învârte verigheta pe deget, în timpul discuției cu Biden. Nu este prima dată când șeful statului este surprins în această ipostază. De obicei, Klaus Iohannis își învârte verigheta pe deget, în timpul discursurilor. Profilerul Paul Herinean a analizar gestul președintelui in timpul reuniunii a șefilor de stat și de guvern din țările membre NATO, din luna martie a acestui an. Conform specialistului, gestul președintelui semnifică anxietate și emoție.

Mimica este controlată destul de bine. În schimb, aici trebuie să ne focusăm, aceasta este zona care trădează anxietate în ceea ce îl privește pe domnul președinte Iohannis.

Gestul acesta arată autenticitate în momentul în care vine cu mâna dreaptă. În legătură cu gestul de a-și roti verigheta sunt două componente, indicatori non-verbali generali de anxietate, se raportează la faptul că chiar dacă este președinte de stat, sunt niște momente mai tensionate și atunci nu putem corela acest indicator cu contextul respectiv, asta ține de tipologie.

Situația este tensionată, nu vorbim despre o discuție relaxată între două persoane, este un summit NATO pe probleme de securitate, deci intrăm în acest cadru general al indicatorilor în care există o anumită tensiune, dar, vă spuneam, eu aș pune accent pe tipul acesta de indicator care ne arată autenticitatea și aici, din nou, apar palmele arătate, ceea ce ne arată că mesajul verbal aș președintelui Iohannis este în concordanță cu ceea ce ne transmite în plan non-verbal. Este sincer, este autentic”, a declarat Paul Herinean, potrivit DC News.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis s-au întâlnit cu regele și regina Spaniei

Întânirea a avut loc la Madrid, în seara de 28 iunie 2022. Vizita în Spania a președintelui Iohannis are loc cu ocazia Summitului NATO, care se desfășoară în perioada 29-30 iunie 2022. „Rusia a atacat Ucraina din Marea Neagră, nu din altă mare. Marea Neagră este zonă de război. Ceea ce își dorește România este ca Marea Neagră să fie declarată zonă de interes strategic pentru NATO. După cum arată lucrurile, asta vom obține”, a declarat, miercuri dimineață, președintele Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: