Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Gestul uimitor al unui bătrân din Brăilă. Și-a îmbrăcat ușa de la intrare în termopan. Care este motivul

Gestul uimitor al unui bătrân din Brăilă. Și-a îmbrăcat ușa de la intrare în termopan. Care este motivul

Un bătrân din Brăila a stârnit amuzamentul prin gestul său. Vecinii lui de bloc s-au amuzat și au decis să-i facă publică fapta.

Gestul uimitor al unui bătrân din Brăilă. Și-a îmbrăcat ușa de la intrare în termopan. Care este motivul

Un bătrân în vârstă de 67 de ani, din Brăila a decurs la un gest neașteptat! Și-a îmbrăcat ușa de la intrare în termopan, spre uimirea și amuzamentul vecinilor de bloc: ”Am trăit s-o văd și pe asta”, a scris tânărul care a postat, pe facebookl, o fotografie cu ușa bărbatului.

Foto: ușa îmbrăcată în termopan a bărbatului

Odată ce gestul lui a devenit viral, tânărul brăilean a fost asaltat de jurnaliști. El le-a explicat faptul că din cauza curentului de pe scară, a luat această măsură de protecție. „Jos ușile nu se închid iarna. Curentul care vine de-afară îmi intră și îmi deschidea toate ușile din interior. Suntem cu fața la nord-est. Am rugat asociația să reparăm ușile și n-am ajuns la nicio înțelegere cu vecinii și-atunci mi-am mai făcut încă o ușă, care să mă ferească. N-am decat pragul, pe care puneam presul. Nu trebuie nicio aprobare, este demontabila, oricand pleaca. N-am construit, n-am facut nimic.”, a declarat tânărul pentru Protv. În jur de 1000 de lei l-a costat pe bătrân toată investiția.

Ce spune administratorul blocului despre gestul bătrânului

Administratorul blocului nu știe dacă fapta locatarului este una legală. Dincolo de asta, vecinii lui spun că nu se simt deranjați.

”Vecină: Fiecare om face cum vrea, in ziua de astazi

Reporter:  Dar v-a cerut aprobarea cand si-a construit usa aia?

Vecină: Nu ne-a cerut nicio aprobare.” 

Viceprimarul Alexandru Dănăila a precizat, însă, că gestul bătrânului este ilegal și că ar fi trebuit să ceară aprobare. “Blocul reprezinta un condominium, un spatiu de proprietate comuna, orice modificare la structura acestui spatiu se face cu acordul asociatiei de proprietari, iar asociatia este cea care solicita si autorizatia de construire, de cele mai multe ori.” explica viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila.

”Nu credeam ca poate exista asa ceva.”; “Sa nu mai faca usa condens”; “I-a spus ISU ca nu are suficiente iesiri” – au reacționat și internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: