Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea emoționantă a acestui bătrân așezat în genunchi, la biserică. Gestul lui a impresionat până la lacrimi

Povestea emoționantă a acestui bătrân așezat în genunchi, la biserică. Gestul lui a impresionat până la lacrimi

În România, mulți bătrâni sunt nevoiți să trăiască din pensii foarte mici, care abia le permit să aibă cele necesare. Atunci când merg la cumpărături ei sunt foarte cumpătați, fiecare ban în parte fiind bine calculat. Ceea ce i s-a întâmplat unui bătrân, într-un supermarket, însă, impresionează până la lacrimi.

Povestea emoționantă a acestui bătrân așezat în genunchi, la biserică. Gestul lui a impresionat până la lacrimi

O întâmplare prin care a trecut un bătrân a devenit virală în mediul online. O internaută a făcut public totul, iar situația reprezintă realitatea dură cu care se confruntă mulți pensionari din România.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, persoane stând jos şi interior

Concret, bătrânul din imaginea de mai sus, trecut de 70 de ani, a fost surprins, într-o zi, la cumpărături, într-un supermarket, la un raft cu produse la reducere, cu 30%. Toate urmau să expire în câteva zile, iar pentru a profita de ofertă, bărbatul și-a cumpărat trei cutii de lapte. Ajuns la casă, a constatat că reducerea nu mai este valabilă. Astfel, s-a gândit să le reașeze pe raft. Din fericire, o femeie l-a întors din drum, achitându-i ea cutiile de lapte. Bătrânul i-a spus de patru ori, apoi, ”Multumesc!”

”Oare cum dorm mai-„marii” când știu muritori de foame bătrânii acestei țări…?”

După ce l-a văzut la supermarket, femeia l-a întâlnit, la biserică, mai multe duminici la rând pe bătrân. I s-a făcut milă observând că poartă mereu aceleași încălțări. ”Oare cum dorm mai-„marii” când știu muritori de foame bătrânii acestei țări…?”, s-a întrebat ea.

„Azi la un supermarket, se înghesuiau vreo 11 persoane în vârstă la raftul cu produse care urmează să expire… Un tablou foarte, foarte trist.
De durere și tristețe profundă, nu am mai făcut poză.
Ajuns la casă, un bătrân trecut de 70 de ani, care luase numai 3 cutii de lapte redus cu 30%, constată că reducerea nu e valabilă.
– Vă rog să nu vă supărați, domnișoară, pe lapte scrie că intră cu 2 lei 80. Mă duc să le duc înapoi…
– Luați-le domnule, le achit eu, spun cu un mare nod în gât.
Se uită îndelung în ochii mei preț de câteva secunde și-mi mulțumește de patru ori. Când așeza grijuliu în brațe cutiile cu lapte, i-au căzut câteva lacrimi fără să le poată stăpâni. Și-a dat jos de pe nas masca veche și a mai mulțumit încă o dată, stergându-și lacrimile.
Alt tablou trist sunt încălțările acestui bătrân. Câteva duminici la rând a venit cu ele la biserică.
Oare cum dorm mai-„marii” când știu muritori de foame bătrânii acestei țări…?”,  a scris pe facebook Liliana Condur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: