Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Incredibil ce i-a spus o bătrână unui preot pe patul de moarte! Ultima dorință a femeii l-a șocat

Incredibil ce i-a spus o bătrână unui preot pe patul de moarte! Ultima dorință a femeii l-a șocat

O bătrână, aflată pe patul de moarte, i-a cerut unui preot un fapt bizar, ca o ultimă dorință, înainte de a pleca la cele veșnice. Preotul a rămas fără cuvinte atunci când a auzit cerința femeii.

Incredibil ce i-a spus o bătrână unui preot pe patul de moarte! Ultima dorință a femeii l-a șocat

Înainte de a se stinge din viață, o bătrână i-a spus duhovnicului ei să-i pună o linguriță în mână, atunci când va fi condusă pe ultimul drum. Preotul a întrebat-o pe femeie de ce are o astfel de dorință, iar atunci când a aflat motivul s-a emoționat și a rămas fără cuvinte, potrivit bzi.ro

„Domnul mi-a dat o viata foarte frumoasa. Sunt gata de plecare. Dar as avea o ultima dorinta: cand va fi inmormantarea mea, vreau sa mi se puna in mana o lingurita. Întotdeauna mi-a facut placere, atunci cand eram tanara, sa iau parte la nunti, iar acum, mai in varsta, sa particip la agapele organizate la biserica de hram sau alte sarbatori. Si de fiecare data cand ajungeam la locul meu, ma uitam sa vad daca langa farfurie era asezata lingurita.Stiti ce insemna aceasta?“, l-a întrebat bătrâna pe preotul venit să o viziteze, când ea era internată în spital.

Bătrâna către preot: ”Ceea ce este bun, de-abia de acum urmează”

Preotul nu a știut ce să-i răspundă, însă, bătrâna i-a explicat: „Asta insemna ca la final trebuia sa vina prajitura si inghetata.Adica, ceea ce este mai bun vine la sfarsit. Tocmai aceasta vreau sa spun la inmormantarea mea. Cand va trece pe langa sicriul meu, lumea se va intreba: «Pentru ce aici o lingurita?» Vreau ca dumneavoastra sa le raspundeti ca am lingurita in mana pentru ca ceea ce este bun, de-abia de acum urmeaza”, a fost explicația bătrânei.

Așadar, femeia i-a lăsat o morală slujitorului Domnului, pe care el a împărtășit-o mai departe celor rămași în viață. De aici putem concluziona că întotdeauna după o întâmplare nefastă pot apărea în viața unui om și multe bucurii.  Această povestire este extrasă din volumul  „Istorioare pentru suflet“,  de Bruno Ferrero, Galaxia Gutenberg, 2007.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: