Redactia.ro
Home » Știri » Gestul uimitor făcut de un bucureștean din Berceni. Modul în care a aruncat la gunoi bradul de Crăciun a devenit viral

Gestul uimitor făcut de un bucureștean din Berceni. Modul în care a aruncat la gunoi bradul de Crăciun a devenit viral

GALERIE FOTO (2)

După Sărbătorile de iarnă, tot mai mulți români se grăbesc să despodobească brazii și să îi arunce la gunoi sau, după caz, să îi depoziteze într-un loc al casei pentru anul viitor. Un bucureștean din cartierul Berceni și-a luat prin surprindere vecinii cu metoda inedită prin care a ales să lase bradul la gunoi. Unul dintre aceștia s-a gândit să imortalizeze momentul, iar imaginea a devenit virală.

 

Modul în care a aruncat la gunoi bradul de Crăciun a devenit viral

Un bucureștean din Berceni a făcut un gest cu totul neașteptat care i-a lăsat pe toți mască. Pe grupul de Facebook „Ești din Berceni dacă…”  a fost postată o fotografie cu un brad aruncat la gunoi, dar nu într-un mod întâmplător, ci într-un mod în care cineva ar putea refolosi și doar poziționa într-o încăpere, astfel încât bradul era pregătit de a primi cadourile sub el.

Un bucureștean a aruncat la gunoi bradul complet împodobit, poziționat vertical, dar și înfășurat într-o folie alimentară. Astfel, bucureșteanul s-a gândit că cineva se mai poate bcuura de el dacă mai dorește.

Imaginea a devenit virală și a fost distribuită de mulți internauți care  au rămas surprinși de gestul bărbatului.

Ce se întâmplă cu brazii de Crăciun aruncați de români la gunoi după sărbători

Tot mai mulți sunt cei care încearcă să scape cât mai repede de bradul de Crăciun. În timp ce unii îi atie bucăți, alții îi cară pe scara scărilor, iar alții îi aruncă direct la gunoi.

În unele localități din țară, lucrătorii de la firmele de salubrizare nu mai ridică brazii de la tomberoanele de gunoi, ci doar de la ounctele de colectare, care sunt special amenajate. Ulterior, brazii ajung să fie transformați în bio-masă sau în îngrășământ.

Mii de brazi de Crăciun sunt aruncați anual, în multe orașe din țară. Puțini sunt cei care vor să protejeze și mediul înconjurător. România reciclează doar 14 la sută din deșeuri, fațăde alte țări, unde procentul depășește și 70la sută.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: