Redactia.ro
Home » Știri » Gestul uluitor făcut de niște muncitori! Ce au făcut acesta pentru un bărbat din Cluj: ”Mi-au salvat mașina”

Gestul uluitor făcut de niște muncitori! Ce au făcut acesta pentru un bărbat din Cluj: ”Mi-au salvat mașina”

Gestul uluitor făcut de niște muncitori! Ce au făcut acesta pentru un bărbat din Cluj: ”Mi-au salvat mașina”

Un barbăt a avut parte de o un gest frumos din partea unor muncitori. Se pare că dacă nu erau aceștia, mașina lui avea nevoie de reparații cu siguranță. 

Gestul uluitor făcut de niște muncitori! Ce au făcut acesta pentru un bărbat din Cluj: ”Mi-au salvat mașina”

Un bărbat din Cluj a fost foarte fericit să aibă parte de un gest frumos din partea unor muncitori, care se ocupau de un bloc din zona în care mașina lui era parcată. Fiind cu capul în nori, acesta a uitat trapa mașinii deschisă și a plecat să-și rezolve treburile, însă între timp s-a pus ploaia. Când s-a întors la mașină a văzut ce făcuseră domnii muncitori și le-a mulțimit!

Acesta a văzut că ploaia torențială nu avea de gând să se oprească și și-a adus aminte că a lăsat trapa deschisă. Întors într-o fugă la autovehicul, acesta a avut parte de o surpriză. Muncitorii care se ocupau de blocul de lângă parcare i-au acoperit trapa cu o folie de platic pentru a nu pătrunde apa în interiorul mașinii. Bărbatul a postat imediat pe rețelele de socializare imaginea cu mașina lui și le-a mulțumit oamenilor. Postarea s-a viralizat imediat și a strâns sute de comentarii.

”Mulțumesc aici în absența întâlnirii fizice domnilor muncitori foto în stânga care mi-au salvat mașina de la înnec, eu tâmpitul lăsându-mi trapa deschisă. Faith in humanity restored!”, a scris bărbatul în dreptul imaginii.

Gestul frumos al unui vânzător de legume

Un bărbat s-a dus la piață după mere, iar gestul vânzătorului l-a lăsat fără cuvinte. Ajunsă virală pe Internet, întâmplarea i-a emoționat pe mulți român. Încă mai sunt români care aleg să își facă timp de piață și nu de vizita săptămânală la cel mai apropiat supermarket. Încă mai sunt români care aleg produsele autohtone de pe tarabele piețelor, câteodată mai mici și mai zbârcite, în detrimentul fructelor și legumelor aproape perfecte, care sunt puse frumos pe rafturile marilor magazine. Printre aceștia, și un român ajuns la piață după mere. Iată întâmplarea care i-a emoționat pe mulți români.

”Am ales 4 mere si le-am pus pe cantar. Vanzatorul imi zice 5.5 lei. ‘Nu vreti sa mai pun unul pana la 6 lei’? Ii dau 6 lei si ii zic sa pastreze restul. Omul bagă mana intre nuci si-mi pune in punga un pumn intreg. Practic pumnul ala valoreaza cât merele. Asta e o chestie pe care am observat-o in piata mereu. Vanzatorul din piata mi-a dat mereu mai mult. S-a scotocit in buzunare sa-mi dea restul de 50 bani mereu si daca nu a avut a cerut la vecinu’ de stand. Am capatat nuci, un porumb, o rosie, o floare, o legatura de leustean, in plus de la piețari. Niciodata un hipermarket nu mi-a vandut produsul daca nu aveam 50 de bani. Niciodată!”, este mesajul care i-a emoționat pe mulți români.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: